Urgenta tratamentul escarelor de decubit

12-09-2013
virgil21mihai
Nu este medic/terapeut
virgil21mihai
Buna Ziua.
Va solicit un sfat foarte avizat cu privire la tratamentul ambulatoriu escarelor de decubit pentru o persoana de sex famanin de 87 ani, cu o deplasare de sold produsa acum trei ani, este imobilizata la pat si care are in prezent pe sold, o escara de suprafata de 4 cm prezenta de doua luni si in zona sacrala, o escara de profunzime al carui orificiul de acces se reduce La acesta din urma escara exita in prezent un filon de tesut distrus aflat in profunzimea cavitatii, in partea ei superioara, intre tesuturi sanatoase Acest filon sa prelungit in interior corpului pe parcursul tratamentului cu pansamentele umede Tratamentul aplicat pana acum a fost:-igenizare locala, curatire plagii cu Betadina, respectiv Cloramina si ser fiziologic si aplicare de pansamente hidroactive. Intrebarea mea este. Cum pot sa evit o posibila recidiva a escarei respective, prin faptul ca orificiul cavitatii de inchide si exita pericolul ca sursa infectiei sa nu fi fost eliminata, prin imposibilitatea accesului la acest filon spre a fi tratat din cauza adancirii cavitati.? Ce analize se recomanda sa faca in acest caz.? Persoana respectiva este tratata ambulatoriu de apartinatori, schimbata de mai multe ori si supravegheata 24 ore din 24. Ce fel de tratament medicamentos de aplica in acest caz?. Va multumesc! Cu stima.
1 comentarii
0
24-12-2015, ora 23:38
whiteplains1
Nu este medic/terapeut
whiteplains1
Puteti sa ma ajutati cu un sfat: unde pot gasi pe cineva care trateaza ambulatoriu escare de decubit la un pacient imobilizat la pat in virsta d 85 ani?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Escarele de decubit

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: