Urină cu sânge.

12-02-2018
Tamas Eduard
Nu este medic/terapeut
Tamas Eduard
Buna seara, ma numesc Tamaș Eduard am 24 de ani muncesc in șantierul naval Italia. Cu câteva săptămâni în urmă am luat niste calmante pentru durere de măsea, cam dupa 3 zile am început să văd că urinez sânge.Am început să urinez cu sânge cam de vreo săptămână apoi vreo 2 zile a încetat, acum iar începe. Fac zilnic dar nu chiar la fiecare ușurare.dar usturimile sunt cam mereu in timpul. Am mai avut problema aceasta acum 7 ani.Dar cu foarte putin sange.Si sa intamplat o singură dată.Atunci doctorii mi au spus că am o malformatie din naștere la rinichiul drept.Azi am fost la munca si m ai mult am schiopatat.a început să mă doară foarte tare piciorul drept.o fi de la rinichi ? Simptomele ar fi ca ma doare spatele in partea dreapta.câteodată ma inrosesc si simt o febra inexplicabilă de scurtă durată.ma simt foarte obosit.as putea sa dorm ore in sir.parca nu si fac efectul. Am intrat pe acest site ca sunt nedumerit si am nevoie de parerea dvs.din ce am citit..pe forumuri cu simptomele mele ar fi sa fie o infecție ori cancer. Am incercat aici sa fac control dar nu pot.ca nu am tesera medicală. Si sa plec in Romania.ar insemna sa mi pierd locul de muncă(SUNT însurat si cu copil de 2 luni). Încă o intrebare daca as recolta urina si as trimite o in tara pentru investigații. Si ar ajunge peste 3.4 zile ar mai fi buna ? Va multumesc si va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu ce ar putea fi
2 comentarii
0
12-02-2018, ora 21:28
Dr. Maseck Sorina
Nefrologie, Timisoara
Dr. Maseck Sorina
Analizele din urina trebuie lucrate din urina proaspata(deci nu le puteti trimite pt a fi prelucrate in Romania).Va recomand sa mergeti la un Spital de Stat care ar trebui sa va consulte in regim de urgenta(sunt necesare analize si o ecografie).Nu va ganditi la boli asa grave precum cancerul.
0
12-02-2018, ora 23:10
Tamas Eduard
Nu este medic/terapeut
Tamas Eduard
Am inteles.Am fost la un spital de stat urgente. M a pus sa astept ore in sir..sa nimerit sa nu urinez cu sânge si probabil au zis ca mint.E ciudat ca uneori cand urinez sunt niste stropi" ma scuzati de expresie, de culoare rosie inchis ce par a fi firisoare de cheag.. Imi puteti spune daca ar fi riscant sa mai astept 3 luni pana ajung acasa sa mi pot face analizele ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.