Urina foarte urat mirositoare

24-01-2017
am3elia
Nu este medic/terapeut
am3elia
De un an de zile urina imi miroase exagerat de urat... Uneori raman uimita de cat de urat poate mirosi. Precizez ca am fost la doctor pentru testarea urinei, m-am tot gandit ca am ceva la rinichi. Testele mi-au iesit bine, doctorul a spus ca e posibil sa fie din cauza alimentatiei ceea ce mi se pare imposibil din moment ce mi se intampla zilnic. Nu am niciun tip de durere sau usturime. Doar miros. Am neaparat nevoie de un sfat pentru ca am ajuns sa nu mai dorm noptile, atat de ingrijorata sunt.
2 comentarii
0
24-01-2017, ora 13:05
Dr. Adrian Barna
Medicina generala, Sibiu
Dr. Adrian Barna
De ce ți se pare imposibil să fie de la alimentație? Ce, nu mănânci zilnic? Un meniu prea bogat în carne, sau dezechilibrat in ceea ce privește raportul între principii alimentari poate duce la astfel de simptome... Gândește-te bine ce s-a schimbat de când a apărut simptomul acesta? Ai introdus vreun aliment, ai scos vreunul, ai început vreo cură de slăbit...
0
24-01-2017, ora 14:11
am3elia
Nu este medic/terapeut
am3elia
Nu am facut nicio schimbare in ceea ce priveste alimentatia si nu am tinut nicio data vreo cura de slabire. Da, mananc in fiecare zi, dar am un meniu diversificat. Ceea ce inseamna, din punctul meu de vedere, sa zicem ca un anumit aliment imi provoaca aceasta neplacere, cu siguranta nu am nicio sansa sa il mananc zilnic. Nu vreau sa am carente de anumite vitamine, de aceea incerc pe cat de mult posibil sa am un aport de legume si fructe cat mai diversificat. Nu sunt un mare fan al carnii.

E posibil sa fie din cauza desihdratarii? Recunosc ca nu sunt un mare fan al apei, in trecut nu beam cu zilele, acum incerc sa beau macar 4 pahare pe zi.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: