urinari dese

25-09-2008
alinacm
Nu este medic/terapeut
alinacm
Buna ziua,
Am si eu o problema, de cateva luni am inceput sa urinez foarte des. La inceput chiar ma amuzam si ma gandeam ca nu pot sa beau o gura de apa fara sa ma duc la wc, dar acum chiar a devenit foarte deranjant. Problema este ca la inceput urinam des numai seara cand ma puneam in pat incepeau turele... cum am baut o gura de apa. cum ma duceam la wc si tot asa. Acum am inceput sa nu mai urinez asa des seara in schimb dimineata la servici e teroare si problema este ca daca nu ma duc si ma tin putin am dureri(mentionez ca si obisnuiesc sa beau foarte multe lichide).Am facut si niste analize acum ceva timp (1 an cred) si au iesit ok.
Va trimit acest e-mail in speranta ca ma veti p[utea ajuta.
Va multumesc.
2 comentarii
0
07-10-2008, ora 00:00
CamiKa
Nu este medic/terapeut
CamiKa
Trebuie sa mergi la urolog, nu mai astepta. Si eu am aceeasi problema, dar de cativa ani.Am vezica hiperactiva si iau Vesicare, plus ca la urocultura mi-a iesit si infectie cu E.coli, momentan ma tratez.Cu problemele de genul asta nu e de asteptat !
0
08-10-2008, ora 00:00
alinacm
Nu este medic/terapeut
alinacm
Acum sti care e problema, ca sigur am o infectie.De cateva zile sunt racita si nu mai pot urina ma chinui si nu pot. Am senzatia cum ca mi-ar veni sa ma duc la wc, dar cand ma duc nu fac nimic.O vecina mi-a zis sa iau NOLICIN cica e bun pt infectii urinare. La doctor nu stiu cand o sa ajung si nu stiu ce sa fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •