Urinari dese barbat

28-11-2013
Petruts
Nu este medic/terapeut
Petruts
Buna seara!De cca. 2 saptamani urinez foarte des.Am mers la medicul de familie mi a prescris Tavanic(250mg), No spa si Aulin.Dupa 4 zile cu acest tratament l am oprit ca nu m am simtit bine.Acum.de 4 zile am inceput cu alt tratament:Amoxicilina de 500(1 la 8h), Sumetrolim(1 la 8h), dar eu tot des urinez, si am senzatia de rece in zona genitala, intr-adevar am consumat si ceai diurosept cam 5 cani pe zi, dar de o saptamana si ceva ma gandesc ca ar fi trebuit sa scap de acest disconfort..Am observat ca de doua zile, seara, fac si un pic de febra(37.1 sau 37).Ce este de facut? Sa am rabdare sa termin noul tratament sau sa l intrerup si pe asta?
5 comentarii
0
28-11-2013, ora 19:53
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
salut...cati ani ai daca nu te super???daca ai o varsta inaintata se poate sa ai probleme cu prostata si se ia(protamol...aici iti va descrie medicul ce si cum...)daca nu e din cauza asta...cel mai probabil ai o reacela si atunci din cauza asta mergi atat de des la baie...in amandoua cazurile trebuie mers la medic si facute mai multe investigatii...din cate stiu eu amoxacilina este pentru tuse(seaca)...nu stiu de ce ti-a dat de aia.oricum sfatul meu este sa mergi la un alt medic(la privat este cel mai ok chiar daca sunt mai scumpi)..sanatate multa iti doresc!
0
28-11-2013, ora 19:56
Petruts
Nu este medic/terapeut
Petruts
Am 22 de ani.Pe prospect scrie la amoxi si sumetrolim ca sunt si pt infectii de tract urinar.
0
28-11-2013, ora 22:36
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
da deci sigur ai o infectie urinara(o raceala destul de zdravana)si mergi des la baie din cauza asta...in mod normal cu antibiotice ar trebui sa iti treaca...acum na...un medic stie mult mai bine ce sa iti dea..sanatate multa!
0
29-11-2013, ora 14:29
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu te sfatuiesc ca sa mergi la un medic specialist si sa nu mai iei medicamente dupa unul si altul sau ce iti dau cei de la farmacie ca poti sa faci mai mult rau decat bine.La farmacie nu ai observat ca i-ti dau intotdeauna medicamente mai scumpe si nu ceea ce este mai bun?
Cand te duci sa cumperi ei trebuie sa te faca sa cumperi ceva care le aduce lor profit mai mare si nu cele care sunt mai ieftine si care de multe ori sunt identice sau mai bune ca cele scumpe.
Eu am cumparat de exemplu de la farmacie omega 3 cu 25 ron o cutie de 30 capsule, dupa care am gasit la un plafar 120 capsule la aceeasi bani.
0
01-12-2013, ora 00:29
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
În mod normal, corpul uman are o temperatură de 37 de grade Celsius, dar poate varia între 36, 5 şi 37, 2 grade Celsius. Acestea sunt valorile normale dacă temperatura este măsurată la nivel oral.

Dacă se foloseşte însă un termometru clasic, ce măsoară temperatura la subraţ, valorile normale sunt cu 0, 2-0, 3 grade Celsius mai mici.

Nu avem aceeaşi temperatură pe toată durata zilei, variaţiile fiind provocate de mai mulţi factori, printre care cei mai importanţi sunt alimentaţia, exerciţiul fizic, somnul şi momentul zilei (ritmul circadian influenţează fluctuaţiile temperaturii).

cea mai precisa masurare a temperaturii corporale se obtine rectal.

temperatura scrisa de tine e perfect normala--nu ai febra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •