Urinat des

30-10-2012
Alinaa23
Nu este medic/terapeut
Alinaa23
De fiecare data cand nu urinez imediat cum ma trece si tin, dupa ce fac, ma ustura, urinez dupa foarte des si uneori si cu sange.Mi s-a intamplat asta de vreo 2 ori si am luat nolicin, mi-a trecut pe moment, dar vad ca, cu timpul se repeta.Ce ar putea fi?
2 comentarii
0
31-10-2012, ora 01:18
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
De ce iei antibiotic/medicamente fara sa ti se recomande?!
Iti poti face mai rau, sa iti dea rezultate fals negative la eventuale analize sau chiar sa devina rezistenti la antibiotice posibilii germeni patogeni, .
Mergi la un urolog si fa analizele indicate. Analize de urina, ecografie pelvina si ce iti mai recomanda. Poti avea doar nisip pe care il elimini, dar poti fi afectiuni mai serioase la nivelul rinichilor, vezicii urinare etc. E de vazut.
Sanatate!
0
01-11-2012, ora 12:55
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Aceste simptome pot fi cauzate de nisip la rinichi care se elimina sau o infectie urinara. Poti afla facand o analiza de urina. Pentru nisip iti recomand ceai G-pentru rinichi si fiere, 4 cani pe zi, in care adaugi la fiecarea cana cate o lingurita de tinctura Renalex, timp de 3 luni. Daca este infectie iti recomand capsule Diurosept, 3 pe zi, capsule Biosept, 3 pe zi, si ceai Diurosept, 4 cani pe zi.

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.