urticarie colinergica

103 comentarii 1 2 3 4
0
14-02-2018, ora 17:18
PROF
Nu este medic/terapeut
PROF
Am nevoie urgent de vaccinul histaglobulin, 5 cutii, ptr urticarie cronica! Am inteles ca in Polonia momentan nu se mai fabrica. Va rog sa ma ajutati ptr. procurare din Ucraina. Multumesc din suflet!
0
05-08-2018, ora 19:52
calin-marian
Nu este medic/terapeut
calin-marian
Aceeasi problema, ca si multi altii de aici, urticaria colinergica..Urticaria o am de aproximativ 7 ani, iar de 2 administrez xyal zilnic. Am citit toate comentariile despre histaglobulina si as fi si eu interesat!
Multumesc pentru informatiile antecedente!
0
05-08-2018, ora 21:14
cykrus
Nu este medic/terapeut
cykrus
Salutare,

Am gasit in Romania o sursa de Globulina, in Bacau. Este o doamna doctor foarte buna imunolog si alergolog, doamna Gabriela Ungureanu. Mi-a fost recomandata de o cunostinta si se pare ca este foarte buna in domeniu fiind membru al unor prestigioase asociatii americane si europene de imunologie.

Detalii de contact:
------*

Mi-a adus la comanda (din Germania) globunila antialergica, tratament pentru 1 an si jumatate cu aprox 300 CAD (asta inseaman vreo 15 milioane in romania).

Succes !

(*modificat de admin)
0
06-08-2018, ora 15:15
calin-marian
Nu este medic/terapeut
calin-marian
Multumesc de informatii! As fi interesat sa aud niste pareri de lacei care au folosit histaglobulina, daca s-aremediat problema, si nu au ma avut de aface cu ea..
Multumesc!
0
06-08-2018, ora 17:27
cykrus
Nu este medic/terapeut
cykrus
Eu am facut prima injectie cu globulina in 1999, aveam de ceva ani niste macarimi ingrozitoare, ajunsesem sa ma scarpin cu furculiza si sa imi inrosesc toata pielea. Mancarimea era pe tot corpul si era imediat dupa contactul cu apa. In momentul in care am facut prima injectie la 2 ore eram in bazinul cu apa de la Felix Oradea si ma asteptam ca dupa iesirea din apa sa turbez... nu am mai avut absolut nimic. A fost un miracol... Anul urmator mancarimile au revenit dar mai putin ca intensitate.

Anii urmatori am tot cautat si nu am gasit, fiind plecat din tara am cautat si aici (america de nord) si nimic. Am gasit in 2012 o doza nefolosita de la un baiat din Bacau (aici pe forum) si am mai facut o serie de vaccinuri si vreo 2-3 ani nu am mai avut nimic. De anul trecut iar am inceput sa am crize de mancarimi doar vara, pe seara in lunile iunie, iuj, august. Intensitatea lor a fost medie dar destul incat sa ma urc pe pereti. la mine remediul gasit este un dus fierbinte (la limita suportabilitatii) si in 15 minute trece complet pentru ziua respectiva.

Am consultat aici un medic f bun (este specialistul numarul 1 in inunologie si HIV in canada) si tipulmi-a zis ca aceasta globulina e "apa de ploaie" ca e doar o preteina care nu are efect pe termen lung. deasemeni mi-a strecurat o idee cum ca ar fi destul de periculoasa, in sensul ca e testat pentru hiv, hepatite dar nu e testata pentru visrusii care nu se cunosc si atenie e extrasa din sange uman (reamintesc tipul e expert in imunologie si cred ca a vazut multe la viata lui). Anul acesta ma reinceput tratamentul si am facut deja prima serie de vaccinuri... dar mancarimea nu a trecut. Mi s-a prescris o perioada de aproape 1 an jumatate deci nu pot sa zic ca am facut tot tratamentul si nu am vazut efecte. Crizele de acum sunt de intensitate mica e adevarat.

Tot acest doctor mi-a zis ca vrea sa ma vada sa imi faca o serie intreaga de teste de virusologie/imunologie... el spunand ca aceasta mancarime este o reactie de autoaparare a pielii care autoemite o toxina si vrea sa afle de ce... Este foarte aglomerat si nu am avut inca RDV cu el pentru aceste analize dar cum am noutati va comunic.

Vlad
0
06-08-2018, ora 23:57
calin-marian
Nu este medic/terapeut
calin-marian
Multumesc!
0
08-08-2018, ora 13:28
PROF
Nu este medic/terapeut
PROF
Buna ziua! Inteleg ca parerile despre histaglobulin sunt impartite! Oricum, am inteles ca nu se mai fabrica! Dar ce parere aveti de xolair ( omalizumab) care se foloseste in tratamentul pentru astm si care se pare ca a fost eficient si in cazul urticariei.Va rog sa va spuneti parerea, daca stiti despre ce este vorba! Multumesc mult!
0
06-10-2018, ora 15:51
Pinkink
Nu este medic/terapeut
Pinkink
Hello!
Sorry for writing in English, but I hope it's not an issue.
I'm also looking for histaglobulin. I'm ready to buy it from anywhere or even go to almost anywhere to buy it.
If anyone has some information about histaglobulin, let me know please!

I'm also interested in some reviews about Xolair. My doctor offered it to me instead of histaglobulin.
0
03-12-2018, ora 18:26
costin003
Nu este medic/terapeut
costin003
Salut, in cazul meu urticaria colinergica s-a ameliorat considerabil, imi iese rar si doar in cazuri extreme de oboseala si efort intens mai simt niste furnicaturi insa evit sa ma scarpin. Nu stiu exact de la ce s-a ameliorat, insa va spun in mare ce am facut.. De mai bine de 3 ani am incetat sa mai iau antihistaminice de orice fel. In tot acest timp am urmat un tratament cu latisor de matca, 1-2 grame pe zi in etape de 2 saptamani cu 2 saptamani pauza cumparat direct de la apicultori. Am mai urmat si un tratament cu Gemoderivat de MUGURI DE COACĂZ-NEGRU. Deasemenea m-am oprit din a mai consuma cafea.

Momentan ma simt foarte bine. Continui cu laptisor de matca 1 gram pe zi, pe care initial l-am luat pentru o alta problema insa se pare ca ma ajuta si in cazul aceste urticarii.. Cei care doriti, puteti incerca. Incercati sa faceti zi de zi putina miscare, beti lichide, nu fugiti de soare, dar nici nu abuzati cu expunerea prelungita. Va doresc sanatate
0
21-02-2019, ora 23:43
costin003
Nu este medic/terapeut
costin003
Se pare ca in cazul meu urticaria s-a vindecat complet. De 3 luni nu am mai avut nici o criza, desi am stat in soare, in caldura, am facut efort fizic intens.. Fara histaglobulin, fara medicatie antihistaminica.. 17 ani m am luptat cu aceasta urticarie colinergica.

Pe langa solutiile naturiste despre care am scris, am incercat si solutii spirituale la recomandarea duhovnicului : rugaciuni catre Maica Domnului (am citit Paraclisul acesteia), catre Sfantul Efrem cel nou si Sfantul Nectarie, plus spovedanie si participare la Sf Maslu.

Sanatate si vindecare! nu deznadajduiti
0
31-05-2020, ora 18:05
Marian Manny
Nu este medic/terapeut
Marian Manny
Salut,
Am 23 de ani sunt din Galati si de 1 an aproape m-am ales cu aceasta urticarie. Eu fac sport de la 16 ani, sala, inot, alergat si multe altele. A inceput sa se manifeste usor imi aparea doar cand faceam sala. Acum daca merg putin pe afara si e cald imi apar pe tot corpul. Nu imi apar in dus cu apa calda, nu ma mananca, nu imi apar cand sunt obosit. Sunt cu moralul la pamant. Mi-a distrus viata alergia asta am facut niste analize si astept raspuns si m-am gandit sa intreb si eu aici pe site. Am vazut ca sunt oameni care s-au vindecat dupa 17-6-8 ani. Exista vreo pastila vreun tratament macar sa poti duce o viata normala sa nu mai apara imediat? Am citit ceva despre o injectie adusa din Germania. Nu am avut niciodata probleme cu alergiile si sunt disperat.
Am alergat ieri 20 de minute si eram plin plin plin pe fata si pe corp. Daca cineva are informatii sau vrea sa vorbim ma gasiti pe fb Marian Manny (Galati) sau la numarul 0756677779 ( wapp).


Multumesc!
0
11-06-2020, ora 15:41
Marian Manny
Nu este medic/terapeut
Marian Manny
Daca are cineva sau stie de unde se poate face rost de histaglobulina va rog sunati-ma.
0
03-02-2022, ora 12:37
PROF
Nu este medic/terapeut
PROF
Buna ziua!
Ultma speranta a mea ptr urticarie cronica este vaccinul xolaire( omalizumab). Un an si mai bine nu am avut probleme dupa vaccin. A doua doza a avut efect in jur de trei luni ! Administrez apoi 1 luna antihistaminice pana cand nu-si mai fac efectul, apoi iar vaccin si tot asa, nu stiu pana cand!?
Se gaseste in farmacii, in prealabil cu comanda, trebuie prescris de un medic. Tot medicul este acela care face vaccinul! Sanatate tuturor!
Ati mai incercat si altceva cu eficienta?
Adaugă un comentariu / răspuns
103 comentarii 1 2 3 4

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: