usturime penis de la prima decalotare-rog ajutor profesional

21-06-2008
bbbooobbbooo
Nu este medic/terapeut
bbbooobbbooo
Sa incep cu inceputul...am 15 ani si...am decalotat prima data penisul acum cateva luni (mentionez ca preputul acela era foarte stramt dar mi-am luat inima in dinti si am tras puternic..de atunci nu mai am probleme cu decalotarea).Cand am atins glandul(care avea o culoare rosie) cu degetul am avut o senzatie FOARTE neplacuta.La recomandarea medicului de familie am pus comprese cu un produs de la Forever - First (scuzati reclama) care a avut un real succes(culoarea glandului a revenit la normal) dar tot am o senzatie neplacuta cand ating cu degetul sau daca il plimb pe gland(aceste senzatii sunt reduse la dus).
Tin sa mentionez ca ma masturbam de mic dar cu pielea aceea nedecalotata si ma tem sa nu se fi format un strat de sperma "moarta".Un alt lucru pe care as vrea sa-l spun este ca si inainte de folosirea produsului de la Forever si dupa, glandul prezenta un aspect lucios...ca si cum ar mai fi un mic strat transparent de "ceva".
Intrebarea mea este: Acest lucru este normal? Ma refer la senzatia neplacuta cand ating capul glandului. Sau este ceva normal dat fiind faptul ca sunt adolescent si penisul meu a facut cunostinta cu lumea de curand :D.

Multumesc anticipat si astept raspuns.
Numai bine!
2 comentarii
0
22-06-2008, ora 00:00
sergiudon
Nu este medic/terapeut
sergiudon
Eu zic sa te preocupe alte lucruri nu masturbarea
0
05-01-2012, ora 21:47
Timid
Nu este medic/terapeut
Timid
Macar tu ti-ai facut tupeu sa tragi :)) In cazul meu, mie frica de moarte si mai si doare :D eu vreau sa ma interesez de o crema pt relaxarea preputului sa il pot trage usor si fara probleme in timpul erectiei :).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: