usturimi in zona genitala

18-03-2009
VA ROG AJUMATI-MA
Nu este medic/terapeut
VA ROG AJUMATI-MA
am usturimi in timpul actului sexual, am mancarimi in timpul actului sexual cat si dupa. daca nu am in timpul actului sexual...am dupa, am dureri in timpul actului sexual, imi iese niste ganglioni in zona vaginala. ce trebuie sa fac? mi-am facut azi programare pentru maine la un ginecolog.ce poate fi?va rog ajutati-ma.dati-mi un sfat.va multumesc, gaby
3 comentarii
0
18-03-2009, ora 17:17
mihaela1122
Nu este medic/terapeut
mihaela1122
buna. ma numesc mihaela si am 22 ani. cel mai bine e sa mergi la medicul ginecolog si sa ii explici axact asa cum ai scris aici despre simptomele tale. si inca un sfat, sa ii ceri sa iti faca cultura vaginala. inainte de a-ti pune un diagnostic si de a-ti da un tratament. analizele nu sunt f scumpe in jur de 30 de lei.
0
18-03-2009, ora 19:04
VA ROG AJUMATI-MA
Nu este medic/terapeut
VA ROG AJUMATI-MA
multumesc mult pentru sfat mihaiela:-*
0
24-09-2009, ora 18:55
ionescuoanacatalina
Nu este medic/terapeut
ionescuoanacatalina
Buna ziua!Tin sa mentionez ca am varsta de doar 15 ani viata sexuala incepandumi.o in urma cu doua saptamani.discomfort si durere am simtit inca de la primul contact sexualceva normal din cate am inteles insa motivul de ingrijorare a aparut dupa cel de-al treilea contact sexul cand am avut senzatii de usturime in timpul acestuia dar si dupa.A existat si un al 4 lea contact sexual la intervalul de timp de 1 zi dupa cel de.al treilea insa acelesi simtome.In schimb senzatia de usturime a aparut si in timpul urinarii acestea devenind mult mai dese fata de obicei.Va rog sa imi spuneti ce ar putea fi si tratamentul pe care ar trebui sa.l urmez!Astept raspunsurile dumneavoastra!Multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: