usturimi la urinare

15-12-2010
elena.david86@gmail.com
Nu este medic/terapeut
elena.david86@gmail.com
buna ziua, simptomele sunt:cand este frig afara, desi ma ingrijesc destul de bine (dresuri groase, maiou etc)am o senzatie de urinare deasa si o usturime. In momentul cand merg la toaleta nu urinez mai nimic dar senzatia este prezenta si o usturime parca sunt in stare sa-mi iasa si ovarele afara cu acea urinare foarte putina ca si cantitate.In momentul cand stau la caldura langa calorifer cu partea dorsala senzatia dispare dar cum ies un pic la aer revine. Ce credeti ca as putea avea sau ce analize sau tratament sa urmez?Tin sa precizez ca ma luptam cu o candidoza puternica din 2004, am luat fel si fel de ovule, consultatii peste consultatii, lame luate la fiecare vizita si altele apoi cand mi-am scos steriletul in 2007 m-i s-au dat anticonceptionale NOVINET (le folosesc si acum)am scapat de candida dar senzatia de usturime persista odata cu sosirea frigului.

multumesc
4 comentarii
0
16-12-2010, ora 07:32
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un consult homeopatic si un mic set de analize (sumar de urina, urocultura, examen de secretie vaginala) ar fi linia de prima alegere de urmat un aceasta problema recidivanta.
0
13-03-2011, ora 15:03
geogiorgian
Nu este medic/terapeut
geogiorgian
buna...uite..am si eu o problema.am facut sex cu iubita mea neprotejat, ce e adevarat..dar am fost amandoi la control si nu am avut nimic.dar eu acum muncesc...e un pic de distanta intre noi...nu am mai facut sex cu ea de vre-o 3 saptamani..si nici cu alte femei...dar la un momendat am observat ca am niste scurgeri de culoare galbena-verzuie si foarte dese..stiti ce ar putea fi? e un motiv de ingrijorare? e ceva grav?
0
18-05-2011, ora 21:50
magdalena g
Nu este medic/terapeut
magdalena g
buna ziua domnul doctor, am o nedumerire, mi-au aparut niste basicute cu puroi in zona inghinala, ma ustura cand urinez si in rest nu am problema, le am de cateva zile si acum sant in ultima faaza, incep sa dispara si raman numai pete sau ca niste negi.
eu acum 2 ani am facut zona zoster...se poate ca eu sa am aceste bubite din cauza unei recidive de la zona zoster ?
de curand am fost operata de hernie inghinala..exista vre-o legatura intre operatie si aceste bubite ?
sant destul de speriata nu stiu de la ce sa imi fii aparut, am citit pe net si se poate sa am Herpes genital.este oare posibil?
multumesc anticipat
0
25-07-2011, ora 10:46
mmrs_68
Nu este medic/terapeut
mmrs_68
Am o problema care ma ingrijoreaza, de aproximativ trei saptamani de zile, m-i se face un fel de branza pe capul de la penis, nu am dureri sau alt ceva, nu stiu care sunt cauzele.
Doresc sa precizez ca am folosit prezervativul la relatiile sexuale.
Va rog sa-mi comunicati un tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: