Utilizarea a la long a Betaserc 24mg

14-02-2017
Genoveva21
Nu este medic/terapeut
Genoveva21
In urma cu 8 ani am fost diagnosticata cu sindrom Meniere. Tratamentul consta in Betaserc 24mg dimineata si seara cate un comprimat. La cate controale am fost si la cati medici, niciunul nu mi-a schimbat sau oprit tratamentul. As dori sa stiu daca utilizarea acestui medicament nu are efecte adverse dupa atat de mult timp?
3 comentarii
0
15-02-2017, ora 10:06
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Eu consider ca nu e bine sa luati un medicament atat de mult timp. Va rog discutati cu medicii dumneavoastra inlocuirea lui. Mai aveti rezultate favorabile de la utilizarea lui ?
dr Petre Muresan
0
19-02-2017, ora 19:48
Dr. Adrian Barna
Medicina generala, Sibiu
Dr. Adrian Barna
Importantă e starea dvs. Cum vă simțiți? Aveți vreo neplacere cauzată de tratament? Mai funcționează? Își mai face efectul? Dacă nu sunt probleme, de ce să schimbați? Numai de dragul schimbării? Efectele secundare ale unui medicament țin de reactivitatea personală, nimeni nu vă poate spune cu certitudine dacă și cum se manifestă în cazul dvs.
0
28-04-2017, ora 11:37
crm1992
Nu este medic/terapeut
crm1992
Buna ziua, am si eu o
intrebare, daca eu am tensiunea mica si mi a recomandat betaserc pt tiuituri este necesar sa-l continui?nu s-a descoperit nici o cauza inca din cauza tinnitusului meu, audiograma buna timpanograma buna, doar ca sunt in timpul unui tratam pt helycobacter si nu am mai mancat dulciuri nici cafea deloc si m-am stresat f rau poate fi o cauza?intensitatea este f mare tiuie f grav
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: