Va recomand un medic exceptional

11-01-2018
Madalina1404
Nu este medic/terapeut
Madalina1404
Buna ziua. In cele ce urmeaza vreau sa scriu despre o experienta de-a mea ce vreau sa o impartaesc cu voi in scopul de a va ajuta. Am avut probleme foarte mari musculare, ajunsesem sa fiu o leguma. Am fost la foarte multi medici cheltuit o avere pana ce am dat de un medic strain foarte bun.Dr. Ali este unul dintre cei despre care se spune că au "mâini unice" și "mâini de aur".
Se poate spune chiar mai mult decât că este excelenta din domeniul său de vindecare, mâinile lui înlocuind aparatul RMN și radiografia !
Terapia manuală este cunoaștere științifică a anatomiei umane și cunoașterea profundă a relațiilor sistemului nervos central cu mușchii.
Dr.Ali pune mâinile pe fiecare vertebră pentru a verifica, pentru a înțelege problema reală a fiecărui pacient. În primul rând și cel mai important pentru dumnealui, trebuie să simta - să simta cu mâinile sale. A diagnosticat probleme ale coloanei vertebrale cu degetele sale. Și atunci când există un „al șaselea simț“, atunci acest lucru este posibil... În cazul în care există o problemă, există o reacție. Dezechilibrul evident duce la un proces inflamator care trebuie eliminat. Acesta este principiul sau de lucru.
Acest tip de tratament ca al sau l-a dobandit invatand in multe locuri - în Rusia, Thailanda, Germania, Marea Britanie, Singapore și China.
Este medic doctorand și doctor în medicină, iar mare parte din pasiunea sa si intelegere a corpului uman provenind din perioada petrecuta in Templul Shaolin. Aici a inteles conceptul de bază al terapiei manuale, unde a învățat să-i ajute pe bolnavi fără cuțit. A avut acolo cei mai buni profesori cu putinta.
Educația formală a unui terapeut manual se concentrează asupra faptului că practicanții învață cum să găsească, să identifice și să corecteze dezalinierea spinală și tulburările musculare, o coloana vertebrala deformata putand provoca zeci de boli care la prima vedere nu par a fi similare. Terapia manuală este predată cu tehnici specifice de ajustare. Se pune, de asemenea, un accent deosebit în procesul de predare a terapiei manuale pe corpul uman și capacitatea sa înnăscută de a se vindeca.
Tratamentul sau cu ajutorul terapiei manuale are beneficii incredibile pentru corp și minte!
De ce?
Deoarece sistemul nervos central situat în coloana vertebrală controlează fiecare celulă din corpul uman. Atunci când coloana vertebrală este libera de interferențe, sistemul nervos central este liber să funcționeze la maximum. Aceasta înseamnă că întregul corp poate funcționa la maximum!
Îi place să fac lucrurile simple și ușoare pentru pacienții sai, majoritatea cazurilor cu probleme mari, care au in spate ani de suferinta si incercari esuate de rezolvare prin metode clasice.
Aici puteti cunoaste toate detaliile despre dansul
--------*

(*modificat de admin)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.