avortul chirurgical sau cel medicamentos?

27-07-2007
alexa000
Nu este medic/terapeut
alexa000
sunt insarcinata in a 4-a saptamana, am cam de-o sapatamana dureri puternice de burta, sunt tot obosita, deprimata, aiurita …credeam ca este vorba de o extrauterina dar in urma ecografului si analizelor medicii spun ca sarcina s-a fixat normal. aceasta sarcina nu o pot pastra (desi mi-o doresc) pt ca nestiind ca sunt insarcinata am luat un tratament care este interzis gravidelor.va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa aleg : avortul chirurgical sau cel medicamentos? nu prea stiu mare lucru despre cel medicamentos si mi-e teama ca daca-l aleg sa nu fie mai riscant decat cel chirurgical, sau sa nu aiba efectul asteptat si sa trebuiasca sa mai fac unul si chirurgical, sa nu aiba efecte secundare neplacute etc., despre chiuretaj stiu ca este dureros si de aceea as alege cel medicamentos...doar ca nu cred in reclame la medicamente minune de aceea vreau parerea profesionistilor.va rog sa-mi dati un raspuns cat de repede...vreau sa merg zilele astea la doc..cu cat trece timpul bebe creste si...oricum ma simt ca o criminala.va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
30-07-2007, ora 00:00
biancuta
Nu este medic/terapeut
biancuta
si eu am luat in primele 4sapt.de sarcina antibiotice(nolicin, doxiciclina) care dauneaza sarcinii, dar gandeste-te ca abia din sapt.a3a dupa fecundare incep organele sa se formeze, pana atunci se aplica legea totul sau nimic, deci daca nu a ai avortat si s-a fixat bebe bine inseamna ca e rezistent.Eu am fost la un conferentiar dr care mi-a facut toate analizele si mi-a spus ca daca mi-l doresc tare pe bebe sa incercam ca el e convins di experienta lui de peste 30ani (desi nu iti poate da nimeni garantii de 100%) ca va fi ok.Acum sunt in 11sapt si analizele sunt super!Voi face un echo 4D cu morfologie fetala mai incolo si se va vedea daca are probleme bebe.Te sfatuiesc sa intrebi un bun specialist in domeniu fiindca raspunzi de o viata de om in plus fata de a ta si ar fi pacat sa renunti la bebe fara lupta. Bafta si sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul