Va rog ajutati-ma!

12-09-2010
MariaZapodeanu
Nu este medic/terapeut
MariaZapodeanu
Buna seara!

Am 23 de ani. Cam de o saptamana am niste dureri destul de mari in zona rinichilor. Pana acum au fost suportabile ( iau Nospa+Aulin, de 3 ori pe zi). Insa azi dimineata am facut brusc febra 39.7 si durere insuportabila, doar in partea dreapta. Ca niste junghiuri puternice. Cam in 2, 3 ore febra a cedat, dar durerea inca persista, tot doar in partea dreapta. Spuneti-mi va rog ce e de facut. Am vrut sa merg la spital, insa nu sunt inscrisa la niciun doctor de familie si stiu ca se plateste consultatie si spitalizare daca e cazul:( O sa ma inscriu cat de repede la un medic. Insa pana atunci imi puteti spune va rog despre ce ar putea fi vorba si ce ar trebui sa fac.

Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
12-09-2010, ora 23:01
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Daca este o urgenta nu se plateste consultatia si nu e nevoie de bilet de la medicul de familie.Eu te-as sfatui sa te prezinti la camera de garda unde medicul stabileste ce e de facut.In unele cazuri nu tb. aminat prea mult.Simptomele descrise pot ascunde ceva grav.Mai bine sa te ingrijorezi degeaba decit sa tratezi cu indiferenta si sa te trezesti e o pb. deosebita. Multa sanatate !
0
13-09-2010, ora 16:10
Burluseanu_ioana
Nu este medic/terapeut
Burluseanu_ioana
dute imediat la urgente, esti o urgenta medicala, si eu am patit la fel aveam febra, frisoane, greturi, am vomat, tremuram toata, knd am ajuns la spital nu stiu ce mi.ai facut dar in 2 ore eram mult mai bine, aaa si ca diagnostic am avut pielonefrita acuta.
multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Obiceiuri nocive pentru rinichi și cum îți poți proteja rinichii
  • Verificarea rinichilor - analize, teste și investigații (explicare rezultate rinichi)
  •