jena si senzatie de arsura la buric, in interior

29-04-2015
Bubico 10
Nu este medic/terapeut
Bubico 10
Buna seara!Domn' doctor de ceva vreme ma jena ceva la buric, ma durea si ma si ardea un pic.Am fost la doctorul de familie si a zis ca am giardia si mi-a dat pastile si un sirop.A zis ca in caz ca nu am giardia nu strica sa imi fac o deparazitare luand acele pastile.Am avut de luat 10 zile pastile cu exceptia unora care le-am avut de luat numai 5 zile.Acum mai am 4 zile de tratament dar nu o sa il mai iau ca tot ma doare.Cand iau pastilele imi trece, dar dupa 3-4 ore ma ia iar durerea.De ce nu isi fac pastilele efectul?Daca nu am giardia sau alti paraziti ce as putea sa am dupa parerea dumneavoastra?Va rog sa imi spuneti!Va multumesc!
5 comentarii
0
29-04-2015, ora 22:07
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
E posibil/ probabil ca, pe langa problema strict a parazitilor, sa existe si anumite probleme gastro-duodenale nelegate direct de prezenta acestora (a parazitilor). De aceea, ar fi nevoie si de un consult gastroenterologic.
Deasemenea, cred ca ati putea fi cel putin ajutat de un tratament homeopat (asociat sau nu cu fito- gemoterapie); pentru prescrierea acestuia este nevoie de o consultatie personala, individualizata, efectuata de un medic cu competenta in homeopatie.
0
29-04-2015, ora 23:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Examen coproparazitologic din 3 scaune succesive si coprocultura sa determinati ce paraziti aveti.

Cititi pe net cum se ia proba pentru examenul coproparazitologic corect.

Va cumparati recipientele pt ex. c. de la farmacie si va duceti ori direct la o clinica privata, costa cam 10 lei pe proba iar coprocultura o singura data, in jur de 40 lei, ori va luati trimitere de la medicul de familie. Dar stati pe la cozi apoi, sa predati probele. Nu stiu daca coprocultura e gratuita.
0
30-04-2015, ora 13:29
Bubico 10
Nu este medic/terapeut
Bubico 10
Daca fac un ecograf sau o radiografie se va vede ce am?O zi buna!
0
30-04-2015, ora 14:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ 10Bubu

a. daca aveti nisip la bila sau la rinichi sau pietricele, etc, se vad la ecografia abdominala generala

b. daca sunt viermisori intestinali, se vad la examenul coproparazitologic.

Daca va e rusine sa mergeti cu testele la policlinica, trimiteti pe mama sau pe cineva din familie. Nu e absolut necesar sa va prezentati in persoana.

Dv. doar trebuie sa recoltati proba corect asa cum scrie in articolele de pe net, in recipient steril (cam 1 leu costa) de la farmacie.
0
02-05-2015, ora 18:18
Bubico 10
Nu este medic/terapeut
Bubico 10
Buna ziua!Am uitat sa precizez ca ma doare si in capu'pieptului si simt si o mica usturime la buric in interior.Credeti ca pot avea ulcer gastro-duodenal?Va rog sa imi spuneti Domn'doctor.O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul