Va rog, am nevoie de putin ajutor.

26-12-2017
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Am 23 de ani si de doua saptamani am avut ameteli care se caracterizeaza prin cap moale/greoi (light headed) si capacitate scazuta de concentrare.
La finalul acestor doua saptamani am avut o stare de lesin intr-un mall ce s-a manifestat prin aceasi ameteala, caldura/mancarime la gat, fata si ceafa, picioare greoaie, transpiratie si dificultate de respiratie, dar cu toate acestea nu mi-am pierdut cunostinta si m-am calmat cand am iesit la aer, dar cu greu.

Din acea seara in care era sa lesin am ramas cu o presiune in frunte si partea de sus a capului si cu acea ameteala de dimineata pana seara constant. Am mai dobandit si o stare de anxietate, desi inainte eram fericit cu viata mea si tocmai ce ma calmasem ca rezolvasem o alta problema medicala. Am ramas si cu o teama de a mai iesi pe strada.

Imi iau tensiunea de mai multe ori pe zi si dimineata este ori 12 cu 7, ori 13 cu 7, iar spre seara 14 cu 9.

Cand ma trezesc am o stare de oboseala si imi este greu sa ma misc sau sa mananc, avand si o stare de greata, toate acestea dispărând pe la ora 15 sau 16.

Nu mai fumez de trei luni, nu beau alcool (decat la ocazie), nu sunt bautor inrait de cafea.

Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? Indicii? Oare am tensiunea mare? Cateodata imi iese DIA mai mare, dar aparatul digital spune ca este o usoara HTA.

Multumesc!
1 comentarii
1
26-12-2017, ora 22:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil sa ai o usoara anxietate. Mergi la un psiholog clinician sa te evalueze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.