va rog mult de tot sa ma ajutati: de cate ori vrea el sa face dragoste si eu nu vreau | Forumul Medical ROmedic

va rog mult de tot sa ma ajutati: de cate ori vrea el sa face dragoste si eu nu vreau

13-01-2008
creatza d
Nu este medic/terapeut
creatza d
eu si prietenul meu avem o viata sexuala cam complicata.nu stiu ce sa fac, ca de cate ori vrea el sa face dragoste si eu nu vreau, el se supara si cam de fiecare data ne certam din aceasta cauza. va rog mult sa-mi spuneti ce sa fac si ce sa vorbesc cu el sa ma poata intelege si sa nu ne mai caertam din aceasta cauza.va multumesc! -
6 comentarii
0
14-01-2008, ora 00:00
arian@
Nu este medic/terapeut
arian@
Am avut si eu probleme de genu asta cu iubitul meu, si am incercat sa-i spun de ce nu pot sa fac dragoste cu el. in cazul meu motivul pt care nu puteam sa fac dragoste cu iubitu meu era faptul ca nu ma simteam bine, caci eu am probleme cu burta, fie ca nu aveam starea potrivita.
Eu am luat de aproape de 1 an anticonceptioanale si mi s-a spus ca poate lipsa libidoului meu de datora si pastileleor, acesta este efectul negativ al pastilelor. Tu de ce nu vrei sa faci dragoste cu prietenul tau?Care este motivul?inr-o relatie sexul este foarte important, inafara
de iubire, incredere si comunicare. Daca il iubesti cu adevarat, trebuie sa-l si doresti. ca sa nu te mai certi incearca sa vezi care este lucru care te face sa nu vrei sa fai dragoste cu iubitul tau
0
14-01-2008, ora 00:00
diana1981
Nu este medic/terapeut
diana1981
problema nu se pune daca tu il iubsti cu adevarat ci daca el te iubeste cu adevarat pe tine.Ar trebui sa fie mai intelegator si sa nu se supere cand nu ai chef de sex, sexul nu e totul intr-o relatie.Pur si simplu spune-i ca nu ai chef.Poate chiar si tu iti dai seama ca sunt niste probleme in relatia voastra si poate chiar asta e motivul pt. care nu ai chef sa faci dragoste cu el.In orice caz sa nu te lasi doar asa sa-i faci lui placere, nu se merita.
0
19-01-2008, ora 00:00
Psih. Sorina Voicu
Identitate neconfirmată
Psih. Sorina Voicu
Draga Creatza, lucrurile se rezolva cel mai bine in mod pasnic. Incercati sa discutati despre aceasta problema nu atunci cand el are chef si tu nu ai. Trebuie sa intelegi ca la barbati, energia sexuala este mai puternica decat la femei. In mod normal, "cheful" vine atunci cand se acumuleaza mai multa energie sexuala si creeaza o stare de tensiune ce se cere eliberata (asta vorbind din punct de vedere fiziologic). Pe fondul acestei tensiuni, este clar ca nu se poate avea o discutie pasnica, logica. Asadar discutati despre aceasta problema in alt moment, cand sunteti amandoi linistiti. Daca discutiile incep sa degenereze, opriti-va, luati o pauza si continuati altadata. Va trebui ca tu sa-i explici lui sincer exact ceea ce simti: de ce nu vrei atunci cand nu vrei, de ce nu ai chef (trebuie sa te cunosti si sa te intelegi tu mai intai pentru ca sa te poata intelege apoi ceilalti).
Incercati sa negociati, intelege-l si tu pe el, sa te inteleaga si el pe tine. Faceti concesii. Uneori cedezi tu, alteori el. Faceti o scala a dorintei, de la 0 la 10 si apoi fiecare sa-si exprime dorinta in note. Spre exemplu, daca la el dorinta este foarte puternica, de la 8 in sus, sa zicem, cedezi tu. Daca tu nu ai chef mai deloc, de la 3 in jos de exemplu, atunci cedeaza el. Dar trebuie sa fiti amandoi sinceri unul cu celalat si in acelasi timp sa va acceptati unul pe celalat. Accepta si intelege faptul ca el isi doreste foarte mult sa faceti dragoste, el sa accepte si sa inteleaga faptul ca tu, uneori, nu ai chef deloc.
Si nu uita ca uneori, pofta mai vine si mancand.
Mult succes, Sorina.
0
20-01-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Salut,

Presupun ca esti la inceputul vietii sexuale, ceea ce inseamna ca acum incepi sa explorezi aceasta zona a intimitatii impartasite cu partenerul. Dupa cum vezi, nu este intodeauna usor, nu toate vin de la sine, conform impulsurilor naturale. Si, mai ales, nu toate aceste dorinte si impulsuri convin partenerului...
Pe masura ce in relatia dintre voi doi se dezvolta puternic si sentimentul de atasament, aceste asperitati si nepotriviri se armonizeaza, si astfel ia nastere un stil care este specific cuplului vostru.
Felul in care iti traiesti viata intima este strans legat si de celalalte compartimente ale personalitatii tale. Inteligenta, creativitatea, spiritul jucaus, generozitatea si multe altele, nu trebuie lasate la usa dormitorului, pentru ca doar impulsurile sa fie cele care se manifesta. Ia-le cu tine, experimenteaza si vezi ce iese.
In felul acesta, pana si momentele de nepotrivire pot deveni mult mai interesante!
0
23-01-2008, ora 00:00
lore71
Nu este medic/terapeut
lore71
Problema ta se regaseste in majoritatea cuplurilor: sunt zile sau momente in care pur si simplu nu-ti arde! Ca sa nu mai aveti discutii, ar merita sa va jucati putin :sa va trimiteti mesaje despre ce planuiti sa faceti in seara aceasta, cand ajungeti acasa, despre cum o sa va sarutati si o sa va mangaiati...acest "joc" e unul foarte serios si va implica emotional pe amandoi, va da un sentiment de flirt, si are rolul unui preludiu pentru ambii parteneri. Iar dupa ce ati asteptat toata ziua sa va intalniti, seara va fi fierbinte, cu siguranta! Succes!
0
24-07-2008, ora 00:00
tudora
Nu este medic/terapeut
tudora
stii ceva ? eu am auzit multe pareri despre asta si eu vad astfel lucrurile : daca nu te doare nimic doamne fereste nu vad de ce nu-i dai daca-l iubesti ce esti plictisita n-ai chef sau ce? pofta vine mancand chiar si marii oameni de stiinta spun ca nu trbuie sa ai neaparat orgasm asa ca da-i bataie ce mai stai de fapt tu trebuie sa fii la inaltime (iertare parerea mea).siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii apoi daca ai sa continui cu nu am chef vezi sa nu aiba alta chef ata ete la nostra vida .deci fii sportiva !!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: