va rog mult sa ma ajutati cu sfaturi si indrumari

26-03-2010
tibby49
Nu este medic/terapeut
tibby49
Stie cineva unde pot face in BUCURESTI o ecografie doppler ca lumea, adica medicul sa fie specialist, chiar sa se priceapa la meseria lui la inima si generala (artere, vene de la picioare la cap)? M-am saturat de bajbaielile si ingaimelile si datul din umeri ale doctorilor care habar nu au de meserie si noi suntem doar niste cobai in mainile lor tremurande.
Mai exista doctori buni, competenti si responsabili de vietile oamenilor bolnavi, care sa vrea (prin juramantul depus, sa dea dovada de profesionalism, umanism si grad inalt de cunoastere a medicinei?
Exista vreun cardiolog in BUCURESTI de mare clasa profesionala?
Nu ne facem tara de rusine doar cu tiganii care cersesc si fura in toate tarile din lume, dar si cu incompetenta si superficialitatea medicilor romani care au mai ramas prin Romania si care se "joaca" cu viata celor aflati in suferinta.
Sunt mii de exemple de acest fel in toata tara.
Am ajuns de rasul lumii, ne arata la emisiunile lor cum medicii romani pun diagnostice gresite, cum omoara lumea cu nepasarea si nestiinta lor.
Pe mama era s-o omoare un "medic", ca sa nu folosesc cuvinte jignitoare de la Municipal. I-a dat intr-o noapte niste pastile care au pus-o la pat si de atunci nu-si mai revine. A inceput chiar s-o ia razna cu capul.
Eu am ajuns in ultimul hal din cauza unui "medic" ca sa nu-i zic in alte feluri, care e considerat de asistenta lui drept "cel mai bun medic roman" - oare la ce?
Am platit 100 lei consultatia si ce mi-a facut?
M-a pus sa stau cu picioarele pe un scaun, s-a uitat la ele si m-a trimis sa fac ecografie doppler.
Asta a fost consultatia lui.
Dar ecografia doppler, ma intreb eu, unde s-o fac? Pentru Honolulu nu am bani ca sa plec. Oare in Romania e asa mare criza de medici ca nu am la cine sa apelez?
O ecografie doppler la inima 180 lei la o policlinica cu plata.
Oare stie cineva ca eu, la 53 de ani traiesc din pensia mamei mele bolnave, caci nimeni nu vrea sa ma angajeze caci sunt batrana si nimeni nu ma pensioneaza ca nu vrea doctorita mea de familie. Nici sa ma trimita la controalele de specialitate nu vrea. Zice ca stie ea unde si cand sa ma trimita nu sa cer eu ce vreau. Zice ca e ordin de la minister sa nu dea trimiteri decat una sau 2 lunar.
Ce e asta?
Eu am nevoie de 7 trimiteri la 7 servicii medicale diferite, caci am 7 boli.
Ce fac?
Astept 4 luni ca sa pot face controalele?
A ajuns de rapa complet acest mizerabil sistem sanitar. Toti superficiali si incompetenti.
Sa nu generalizam???
Bine, atunci, sa iasa in fatza cei competenti cu adevarat, nu care asa se cred ei si sunt la pamant, de fapt.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.