menstruatie mai putin cantitativ

12-06-2015
rotarmaria
Nu este medic/terapeut
rotarmaria
V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta. Pe data de 24, luna trecuta, in perioada fertila, eu si iubitul meu ne-am manipulat organele sexuale. Eu eram cu chilotii pe mine, dar el mi tinea putin dapartati, eram in picioare. la un moment dat, el a ejaculat, si o picatura de sperma a sarit pe mine, undeva in zona clitorisului. Am mers apoi si m-am spalat cu sapun. Ieri mi-a venit ciclu. Cu vreo 10 zile inainte am avut dureri de sani, imi erau inflamati. Lucrul care ma ingrijoreaza e ca imi vine mai putin cantitativ. Nu e maro sau roz, are o culoare normala, vine cu mici cheaguri (ca de obicei), dar e mult mai putin. Nu am avut nici un simptom de sarcina. In perioada asta am fost si foarte stresata si paranoica, si inca sunt. Credeti ca pot sa am motive de ingrijorare?
4 comentarii
0
12-06-2015, ora 13:39
rotarmaria
Nu este medic/terapeut
rotarmaria
imi puteti raspunde, va rog? orice sfat e bine primit si v-as fi recunoscatoare
0
12-06-2015, ora 22:56
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Continuati cu manipularile sau incetati manipularile, e totuna ! :)
0
14-06-2015, ora 19:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu sunt motive de ingrijorare, stai linistita caci nu esti insarcinata; modificarile usoare la care asisti sunt dereglari hormonale pe stres...
0
21-06-2015, ora 21:53
Isa Alina
Nu este medic/terapeut
Isa Alina
Buna ziua, de o luna am renuntat la anticonceptionale la recomandarea medicului ( am luat logest timp de 2 ani si jumatate fara nici o pauza). Penultima menstruatie a fost cea cauzata de anticonceptionale pe data de 16 mai. Pe data de 3 iunie am avut contact sexual ( la inceput protejat cu prezervativ, pe parcursul actului prezervativul s-a rupt insa prietenul meu nu a ejaculat). Pe data de 15 iunie am facut primul test de sarcina Barza care a iesit negativ. Pe data de 15 iunie am facut al doilea test care initial a fost negativ ( citit in intervalul mentionat pe instructiuni) insa dupa cateva ore am verificat si am observat ca a mai aparut o liniuta foarte pala. Pe data de 15 seara mi-a venit menstruatia ( a fost abundenta si a durat 4 zile). Dupa terminarea menstruatiei, am mai facut un test de data asta surecheck care a iesit negativ. Problema este ca imi simt in continuare sanii sensibili si foarte putin tensionati si am dureri de spate ( nu foarte rau si nu in permanenta). Credeti ca poate fi vorba de o sarcina sau pot fi efectele secundare a renuntarii la antibb? Va multumesc si astept raspuns, sunt tare ingrijorata si controlul I'll pot face abia pe 5 iulie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul