M-am dezvirginat sau sângele poate fi de la un mic accident?

13-02-2017
dmbd
Nu este medic/terapeut
dmbd
Am 16 ani și nu am avut contact sexual niciodată. Însă la vârsta aceasta, simt nevoia să mă satisfac cumva, și nevrând să încep viaţa sexuală, am apelat foarte des la masturbare. Îmi este și rușine să spun însă am introdus în partea din față un marcăr, o singură dată, și nu am simțit deloc durere, absolut deloc. Apoi am introdus-o și în partea din spate, de două ori. Am simțit durere, iar când am scos marcărul de sub pătură am văzut sânge pe acesta și o mică pieliţă. Vreau să menționez că nu m-am uitat la acesta și după ce l-am scos din partea din față. Iar întrebarea pe care o am este, m-am dezvirginat sau sângele poate fi de la un mic accident cauzat de acesta în partea din spate?
Știu că este penibilă întrebarea mea, însă sper să îmi răspundă cineva..
Nu am avut contact sexual pentru că nu am vrut să îmi pierd virginitatea, dacă am pierdut-o în modul ăsta, e clar că sunt cea mai proastă fată de pe pământ..
5 comentarii
0
13-02-2017, ora 08:58
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Buna ziua!
Faptul ca anusul este mult mai stramt decat vaginul, este greu de crezut ca ceea ce ai vazut este himenul si sangele vaginului. Acum depinde de mai multi factori: grosimea marker-ului si cat de adanc l-ai introdus. Imi este imposibil sa-ti spun daca mai esti sau nu virgina, tot ce pot sa-ti recomand este sa nu mai folosesti asemenea obiecte care te pot rani/infecta. Daca tii la virginitate sau la ce a mai ramas din ea, limiteaza-te doar la clitoris. Nu uita ca fiecare organ are rolul lui si anusul nu e facut pentru asemenea placeri, in plus, ceea ce introduci "in fata" poti introduce si "in spate" dar nu si invers, din motive lesne de inteles.
0
13-02-2017, ora 10:00
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, natura isi cere drepturile si masturbarea este o solutie la "indemana". Abuzul insa poate duce la probleme in viata sexuala, caci organismul se va obisnui cu acest tip de satisfacere.
Exista sanse destul de mari sa fi produs dezvirginarea, insa o evaluare corecta nu o poate face decat medicul ginecolog.
Folosirea de obiecte in scopul masturbarii trebuie sa tina seama de igiena (orice obiect folosit trebuie foarte bine curatat/dezinfectat, sau acoperit cu prezervativ) si de riscul de a produce raniri (taieturi, intepaturi etc.). Introducerea unor obiecte in anus aduce risc de infectie si de ranire.
Iti recomand cu caldura educatie sexuala, din surse autorizate, medicale pentru a evita situatiile neplacute si riscante.
0
13-02-2017, ora 10:41
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Eu cred ca ar trebui inlocuit termenul "dezvirginare", care dupa parerea mea este unul cu un inteles mai larg, mai complex, cu termenul " deflorare", atunci cand vorbim strict de perforarea unui himen. Dupa cum bine stim, himenul poate fi perforat si printr-un simplu accident, ceea ce nu duce la "dezvirginarea" persoanei care il detine. La fel cum nici dezlipirea preputului de gland la baieti, in majoitatea cazurilor prin masturbare, nu reprezinta cu adevarat dezvirginarea.
Deci, cu alte cuvinte, protagonista acestui topic este in continuare VIRGINA, fie ca are himenul intact sau perforat.
Btw, ai un pm.
1
13-02-2017, ora 10:54
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața !
Adolescența aduce modificări și în plan sexual, educația sexuală fiind foarte importantă.
Lipsa de comunicare pe această temă cu părinții și lipsa educației sexuale în școli își spune cuvântul.
Ca pe viitor să previi astfel de lucruri e bine să vorbești cu un medic și cu un psihosexolog, care-ți pot da informațiile necesare și îți pot recomanda materiale din care să poți învăța.
E important să te informezi pentru că nu numai că procedând astfel te poți răni sau infecta, dar în momentul începerii vieții sexuale poți contacta anumite boli cu transmitere sexuală care pot prezenta un pericol și mai mare pentru sănătatea ta.
Multă vreme sexul a fost considerat un subiect tabu, dar acum când accesul la informații se face mult mai ușor, e păcat să ajungi să ai probleme pentru că ți-a fost rușine să te informezi. Pune în balanță ce câștigi și ce pierzi și care poate fi prețul plătit pe termen lung dacă faci anumite lucruri în necunoștință de cauză.
0
13-02-2017, ora 11:18
david90
Nu este medic/terapeut
david90
"Contracta" nu "contacta" anumite boli, ca nu facem schimb de numere de telefon cu agentul patogen, ci semnam un contract pe perioada nedeterminata cu acesta...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la femei
  • Mituri despre masturbare
  •