va rog raspundeti-mi..sunt disperata: sarcina?

06-10-2007
giulia_me
Nu este medic/terapeut
giulia_me
sunt virgina..dar m-am jucat cu prietenul meu aseara...eram imbracati...el a ejaculat...s-a patat pe pantaloni si m-a patata un pic si pe mine..exista vreun risc ca vreun spermatozoid sa fi ajuns in vagin, o data ce sperma s-a imprimat in haine?
6 comentarii
0
08-10-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu.
0
10-10-2007, ora 00:00
cristal_tears
Nu este medic/terapeut
cristal_tears
mey, nu cred k sunt sanse...banuiesc k aveai pantaloni, apoi jenjerie intima, prea multe obstacole sa ajunga in vagin
0
10-10-2007, ora 00:00
giulia_me
Nu este medic/terapeut
giulia_me
da...aveam pantaloni...si lenjerie intima...ca sa fiu si mai sigura, am luat pilula de a doua zi(dupa 36 ore)..mi-a fost foarte frica si inca imi mai este..nu cred k mai exista vreun risc...dar traiesc cu o teama...ma simt mai ok acum, dar am invatat ceva din asta si m-am maturizat mult..si toata frica m-a facut sa nu mai ma pot apropia asa mult d iubitul meu...sa fiu mai rece, mai ales in probelem sexuale.
0
11-10-2007, ora 00:00
cristal_tears
Nu este medic/terapeut
cristal_tears
mey...gandejte-te cum se simte iubitul tau acum, dak o sa-l respingi, o sa se simta vinovat, o sa creada k e vina lui, k o gresit cu ceva...odata c i-ai permis sa t atinga&more n-o sa t inteleaga.ji knd faki ceva, trebe s-o faki cu kp...nu t gandi l planul d rezerva.fii matura ji responsabila pt deciziile tale.e corpul tau...uita d pilula d a 2-a zi, este indikt s-o iei o sg data p an, altfel e periculoasa...ai grija d u, d iuby al tau&d corpul tau.
0
11-10-2007, ora 00:00
giulia_me
Nu este medic/terapeut
giulia_me
nu-l resping decat din punct d vedere sexual, pt k a fost un soc chestia asta si sunt cam traumatizata...si o sa fiu mai retinuta d acum, pt k o greseala iti poate distruge viatza.pilula nu am d gand s-o mai am vreodata pt k cand o fi sa fac sex o sa ma protejez...dar nu sunt preg pt sex si d aceea am recurs la astfel d chestii, negandindu-ma ca pot fi si asa riscuri.acum ink mai am o frica, desi nu cred k chestia asta mai are vreun risc, mai ales dupa ce am luat pilula.ms d sfaturi si mai ast si altele
0
20-12-2007, ora 00:00
horica
Nu este medic/terapeut
horica
draga mea stai linistita ca nu exista nici o posibilitate!!si eu sunt virgina si am fost la fel de disperata ca si tine, dar nu trebuie!!si daca te atinge cu penisul, fara haine, pe tine, si tu fara haine, inainte sa ejaculeze exista sanse foarte mici sa ramai gravida!!deci nu te mai pripii cu pastilele de 2a zi, si daca nu te simti linistita, du-te la ginecolog si ia contraceptive!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •