Va rog răspuns, E SARCINA SAU NU?

13-04-2018
DenisaAna
Nu este medic/terapeut
DenisaAna
Buna, o sa trec direct la subiect, am 19 ani si eu cu iubitul meu am mai făcut pettinguri, nu a fost decât o data când ne-am atins unul de celălalt, in rest doar cu mana am făcut acele joculete. Am o menstruație ce in general vine la 28-30 de zile și așa a și venit, cu o luna in urma, chiar dacă acel petting pe care îl facem e doar cu mâinile și evitam sa continuam dacă cumva a ajuns acel lichid pe mâinile lui, dar cu toate astea am făcut un test după ce mi se terminase menstruația, doar sa fiu sigura ca nimic nedorit nu s-a întâmplat, a iesit negativ, luna acesta am făcut acele joculețe de 3 ori cred si la fe cum am zis, in cazul in care mi se părea ca ar putea fo un risc ne opream. Menstruația mi-a venit bine, sunt a 4 a zi de menstruație și e foarte redusă cantitativ. Problema nu e ca e acum redusă, PROBLEMA E ca eu mereu am avut o menstruație foarte abundentă in a doua zi, iar acum a avut un flux mai scăzut, in sensul ca îmi erau suficiente și doua tampoane, dar le schimb mai des pentru igiena... doar ca întrebarea e.. AR TREBUI SA MA ÎNGRIJOREZE FLUXUL MAI SCĂZUT DIN ZIUA A DOUA ? ținând cond ca in urma pettingurilor este posibil ca himenul sa-mi se fi rupt, este vreo legătura? VA ROG AJUTOR!!! Și va întreb ca sunt îngrijorată sa ni fie cumva ceva mai mult... va rog serioziatate.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK