Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!

23-06-2011
AndreasC
Nu este medic/terapeut
AndreasC
Buna...am si eu o mica, mare problema :D.Luna trecuta respectiv 22mai, a fost ultima mea zi de c.m...in data de 2 iunie am avut contactul cu risc, prietenul meu ejaculand in mine de3 ori..(din cate am intales cu conteaza cantitatea, ci calitatea )..iar in data de 15 iunie, am avut o scurgere rozalie..iar 3 zile mi-a curs si dupaia numai...tind sa cred ca sunt insarcinata pt ca menstruatie trebuia sa-mi apara in data de 18, sani mi-au crescut, am ameteli, greturi, dureri de cap.sunt foarte derutata..test de sarcina mi-am facut la 1 saptamana d la contact si clarr a iesit negativ, fiind facut prea devreme..dupa parerea voastra as putea sa fiu insarcinata, prezentand aceste simptome?
8 comentarii
0
23-06-2011, ora 20:27
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Pai este posibila o sarcina, erai chiar in perioda fertila..si ai avut si acea sangerare, eu zic sa faci un test de sarcina, acela care l-ai facut probabil a fost prea devreme, daca iti iese negativ, mai incerci la 7 zile de la intarziere, si la 3 saptamani de la contactul sexual cu risc, ca sa fii sigura...
0
23-06-2011, ora 20:34
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
De fapt maine se fac 7 zile de intarziere, ar trebui sa-l faci maine din prima urina de dimineata..ca este mai concentrat in hormoni...
0
23-06-2011, ora 22:06
AndreasC
Nu este medic/terapeut
AndreasC
Multumesc Frumos...o sa astept mai 1 saptamana..!M-am gandit sa merg la o ecografie dar din cate am intales de la niste cunostinte, ar fi prea devreme ca sa se vada sarcina, in caz ca exista...este adevarat?Am citit p foarte multe forumuri cum ca testele nu sunt foarte sigure...
0
23-06-2011, ora 23:33
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Si eu am auzit niste cazuri ca nu li se pozitiva, si sarcina era avansata, dar cred ca sunt cazuri rare..tu incearca sa faci unul, daca arata negativ si tot iti intarzie menstra, mergi si fa-ti din sange, e mai eficient, sau vezi ce zice medicul, poate totusi se vede si la ecograf..
0
27-01-2012, ora 21:43
piccolina_piccina
Nu este medic/terapeut
piccolina_piccina
Vreau si eu sa intreb ceva.. adica sa ma lamuriti daca se poate. Ultima menstrruatie a fost pe data de 6 ianuarie si a durat ca de obicei 7 zile. Inainte am mai avut contact sexual odata neprotejat si restul cu prezervativ ( chiar daca a avut prezervativu nu a ejaculat in mine). Dupa o zi de la menstruatie am mai avut 2 contacte sexuale de fiecare data protejat. Acum ma sunt ingrijorata.. chiar daca am simptomele pe care le aveam inainte de ciclu mentrsual ( cosuri, dureri de spate) dar ma ingrijoreaza faptul ca am ameteli ( poate e si din cauza ca nu prea mananc mult ). As putea fi insarcinata?
0
30-01-2012, ora 10:21
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Daca ti-a venit menstra, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, ametelile acelea pot fi si de la ce ai spus tu, sau o carenta de calciu..daca totusi nu esti lamurita, poti face un test de sarcina, si analize la sange, poate o fi ceva pe acolo..
0
30-01-2012, ora 14:24
piccolina_piccina
Nu este medic/terapeut
piccolina_piccina
Nu mai am ameteli acum.. am avut atunci 2 zile pentru ca, cred, ma gandeam prea mult.. si mi se parea ca ceva nu e in regula si ma temeam sa nu fi ramas.. si cred ca mai mult de asta ma simteam asa.. si acum daca ma gandesc un pic parca iar ma iau ametelile :)) Oricum m-am mai linistit stiind ca dupa ce a curs am mai facut-o de 2 ori si ne-am protejat. Spatele ma doare in continuare, mi-au mai iesit cateva cosuri deci e un semn bun :))
0
30-01-2012, ora 14:24
piccolina_piccina
Nu este medic/terapeut
piccolina_piccina
aaa Multumesc de raspuns :*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de cap
  • Sunt însărcinată?
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • De ce apare amețeala?
  • Greața în sarcină
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce apare greața în sarcină?
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  •