Va rog sa ma sfatuiti! risc de sarcina? | Forumul Medical ROmedic

Va rog sa ma sfatuiti! risc de sarcina?

11-05-2007
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Primul meu act sexual a fost in august.Am folosit prezervativul, nu s-a intamplat nimic, nu s-a rupt, dar am fost prea speriata, mi-a fost frica de o eventuala sarcina si am luat pilula de urgenta.Am fost prea disperata, dar nu pot sa inteleg de ce am luat acea pilula. In timpul actului, am fost mereu stresata.
A doua oara, am procedat la fel, am luat iar acea pilula. Nu stiu daca fac bine ceea ce fac, avand in vedere ca stiu care sunt riscurile luarii repetate ale acestei pilule. Nu am incredere in prezervativ, partenerul ma asigura de fiecare data ca totul s-a petrecut bine, dar eu sunt mereu timorata. Ultima oara, nu am mai luat acea pilula, pt ca m-am gandit ca nu trecusera nici macar cateva luni si stiu ca poate declansa alte complicatii in organism. Din cauza ca nu am luat-o, iar ma gandesc la ceea ce este mai rau, desi actul sexual a fost ok, partenerul a utilizat prezervativul de la inceput, a ejaculat in afara, mentinand prezervativul pe penis. Sunt disperata, ma gandesc prea mult la o posibila sarcina. Actul sexual a avut loc la 3-4 zile dupa ultima menstruatie.Sunt speriata...si nu am cu cine impartasi acesta spaima. Am motive sa ma ingrijorez atat de mult??
1 comentarii
0
13-06-2007, ora 00:00
c.dana
Nu este medic/terapeut
c.dana
buna.din moment ce s-a folosit prezervativul si ai fost in perioada de dupa menstruatie nu ai de ce sa-te ingrijorezi, nu poate exista nici o sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: