Va rog un medic daca poate sa imi raspunda

06-09-2009
annna_82
Nu este medic/terapeut
annna_82
Am luat Diane 35 vreo 5 ani pentru ovare polichistice, ciclu neregulat si acum m-am decis sa le opresc pt bebe.ultimul cm l-am avut pe 21 aug.pe 29 am fost la ginecolog, mi-a spus ca nu trebuie sa mai fac pauza mai multe luni, m-a consultat in a 9-a zi a cm si am avut uter RVF, dimensiuni 3.4/5.17 cm, ecostructura normala, cavitate uterina virtuala, endometru 3mm.Ovar drept 1.4/1.8 cm prezentand 2 foliculi cu diametrul maxim 7mm.Ovar stang cu dimensiunea 2.6/2.2 prezentand 6 foliculi cu diametrul maxim de 6mm.Fara lichid in Doulglas..Eu am avut contact in ziua a 10-a si in a 14. insa in a 15 a inceput sa imi apara scurgeri maronii, usoare dureri de burta(ca la menstruatie), urmatoarea zi la fel si acum, acum sunt in a 3-a zis de scurgeri dar acum este rosu si rosu-inchis.Mentionez inca odata ca e prima luna in care nu am luat Diane si am avut si contact neprotejatNu stiu ce poate fi si imi este teama.va rog daca puteti sa imi raspundeti ptr ca eu nu dau de dna doctor la tel si mai dureaza cateva zile pana ma voi duce la programare la dumneai.Va multumesc f mult, ast cu nerabdare un raspuns.
2 comentarii
0
07-09-2009, ora 12:02
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este un lucru normal, ba chiar imbucurator. E normal, fiindca se intampla foarte frecvent ca la intreruperea anticonceptionalelor (ca si la inceperea lor) sa apara sangerari si tulburari de menstruatie: in sfarsit ovarele dv, blocate timp de 5 ani, incep sa lucreze. E firesc sa apara mici probleme chiar la o masina care a fost tinuta in garaj 5 ani.
Imbucurator, fiindca in boala ovarelor polichistice apare de multe ori lipsa oricarei sangerari (deci, oricarui ciclu), adica amenoreea. De amenoree trebuie sa va temeti cel mai mult, fiindca sunt semn de sterilitate. Asta e cel mai rau cand incercam sa pornim o masina nepornita de 5 ani: sa nu porneasca de loc, ca daca porneste si sunt mici rateuri e OK.
0
10-09-2009, ora 23:51
annna_82
Nu este medic/terapeut
annna_82
Multumesc frumos pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul