Vă rog un sfat pentru liniștirea mea.

20-07-2017
AlexandraFanea
Nu este medic/terapeut
AlexandraFanea
Buna ziua. Vreau sa va rog sa mă ajutați cu un sfat. Pana acuma de fiecare data am făcut dragoste cu prezervativ. Aseară însă am zis sa încercăm și fără. Aseară s-a întâmplat sa facem de 3 ori toate 3 fără protecție. Am făcut dar niciodată nu a ejaculat in mine sau lângă mine. Mereu mergea la baie după. Menționez ca am făcut de 3 ori cu pauza de vreo 5 10 minute timp în care el mergea la baie și se spăla, spermatozoizii am înțeles că mor în contact cu aerul. Am ciclu foarte neregulat dar totuși, am calendarul menstrual si cică sunt în perioada medie în cazul unei sarcinI dar nu as vrea sa mă iau după el din moment ce nu mi-e regulat ciclul. Credeți ca ar trebui sa mai iau pastila de a doua zi pentru orice eventualitate? M-as bucura dacă m-ați liniști puțin. Va mulțumesc și va doresc o zi plăcută incontinuare!
1 comentarii
0
23-07-2017, ora 01:17
RazvanF
Nu este medic/terapeut
RazvanF
Care a fost prima zi a ultimei menstruatii? Nu cred ca esti insarcinata. Exista rare sanse sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator. Speram ca nu cumva fertilitatea sa fie in acea zi. Anunta-ma si pe mine printr-un mesaj sau aici daca ai ramas sau nu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul