Va salut!'

05-12-2010
JohnAlexander
Nu este medic/terapeut
JohnAlexander
Va deranjez si eu cu o scurta intrebare! Am 22 de ani..iar acum trei luni am suferit un fel de oboseala cronica asociata cu tulburare de anxietate! Iar doctorul mi-a prescris un tratament cu Cipralex pentru 3luni.(care l-am terminat acum 2 saptamani).
L-am terminat, si mi-am facut analizele.; iar analizele nu au iesit deloc imbucuratoare la ficat TGO - 158 si TGP - 263. Intrebarea este urmatoarea: As putea avea o hepatita?...sau e doar de la medicament? si mentionez ca pe prescriptia medicamentului la reactii adverse scrie ca poate avea urmari cu valori anormale ale testelor functiei hepatice (cresterea val.enzimelor hepatice in sange).si inainte de inceperea tramentului aveam TGO-17, TGP-20.
Acum voi incepe niste analize amanuntite la ficat..dar pana voi afla rezultatul..stau cu sufletul la gura...!
As aprecia si as ramane recunoscator pentru un raspuns! Va multumesc anticipat! Ionut
2 comentarii
0
07-12-2010, ora 10:02
psiholog
Nu este medic/terapeut
psiholog
iti recomand sa te duci la Bals unde sunt specialist in virusologie si boli hepatice,

Da ai putea avea hepatita Tgp si Tgo sunt cam in jur de 50, depinde de laborator, Dar la tine clar sunt f marite.

Oboseala de care spui poate sa fie chiar de la hepatita.
0
11-12-2010, ora 20:31
JohnAlexander
Nu este medic/terapeut
JohnAlexander
Va multumesc pentru raspuns! Am fost la doctor mi-am facut toate analizele anti-hepatice..si mi-au iesit toate negative...chiar, sunt vaccinat si am anticorpi pentru hepatita B si C. Doctorul mi-a spus ca am facut un fel de hepato-toxico-medicamentoasa, de la tratamentul cu Cipralex. Mi-a prescris un tratament cu Silimarina, Astragalus (un produs naturist) si un regim alimentar.
Este cazul sa imi fac griji in ciuda faptului ca nu am nici o hepatita? Pe mine ma sperie gandul ca mi-au iesit transaminazele f crescute TGO-158 si TGP-263;
Considerati ca se vor ameliora transaminazele si se vor echilibra la la val. normale cu un regim si cu medicamentele prescrise?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.