vaccin 30-35 luni

02-03-2010
hunc
Nu este medic/terapeut
hunc
Baietelul meu are doi ani si jumatate. Stiu ca la 30-35 luni sunt facute vaccinurile antidifteric, antitetanic si antipertussis - DTP -
Acum trei ani, cand fetita mea era de varsta lui nu am avut nici o problema, s-a facut vaccinul, dar acum cand am ajuns la medicul de familie mi s-a comunicat ca nu se mai face la aceasta varsta, ci la 4 ani. S-a schimbat "planul" de vaccinare? sau e altul la sat si altul la oras ? Am intrebat si alti mamici din oras, dar ele mi-au spus ca l-au facut.
Ce pot sa fac? Sa-l fac sau sa astept pana la 4 ani ?
Multumesc.
4 comentarii
0
02-03-2010, ora 18:13
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Vaccinurile sunt toate toxice si de fapt nefolositoare. Cu cat se fac mai tarziu cu atat mai bine este pt. copil caci sistemul imunitar este mai puternic cu cat inainteaza varsta si face fata mai bine toxinelor din ele ( mercur-metil sau thiomersal, formaldehida, hidroxid de aluminiu, antibiotice, celule modificate genetic din maimute si pasari si alte lucruri cunoscute ca daunatoare.)
Cititi articolele despre vaccinuri postate aici dand un lcil pe id-ul meu.
Est putin probabil sa credeti altceva decat ce a fost invatata lumea sa creada, dar cine stie...
0
02-03-2010, ora 18:38
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
nu vă faceţi griji, e posibil da, să se fi schimbat puţin planul de vaccinare, dar dacă nu veţi rata nicio doză din toate câte trebuie pentru eficienţa vaccinului, atunci nu este nicio problemă chiar dacă este un pic mai târziu decât a fost la celălalt copil.

nu ascultaţi toate prostiile din jur şi vaccinaţi-vă copiii, pentru că sunt multe bolile din jurul nostru şi câteva griji în minus chiar contează!
0
03-03-2010, ora 18:05
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Din septembrie 2008 toti copii care au implinit 2, 6 ani nu au mai primit vaccin DTP. Este acelasi plan de vaccinare pentru toata tara, nimeni nu are tratament preferential, fie ca e de la tara, fie ca e de la oras... deci nu da crezare la tot ce se spune. Acesti copii ramasi nevaccinati vor fi recuperati in a doua jumatate a anului 2010, cand vor primi toti vcc. DTP restant. Deci ai rabdare caci medicul tau de familie te va chema cu copilul la vaccin.
0
10-03-2010, ora 11:44
uidumac
Nu este medic/terapeut
uidumac
Buna ziua! fetita mea are 33 saptamani si m-am intampinat cu aceeasi problema referitoare la vaccinarea de 30-35 saptamani, vaccinul administrat este infanrix si infanrix hexa, acum trebuie sa-l facem pe ultimul nr 6 infanrix hexa, am intampinat un refuz din partea medicului spunandu-mi ca se va administra la 4 ani. Unii medici din oras il recomanda la 2, 5 ani iar altii la 4 ani. Ma puteti sfatui la ce varsta trebuie administrat vaccinul infanrix hexa nr 6, pe prospect nefiind specificata varsta?
Multumesc anticipat,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul antipneumococic
  • Vaccinul antiHPV
  • Vaccinarea și autismul
  • Evaluarea nou-născutului
  • Evaluarea sugarului de două luni
  • Evaluarea sugarului de patru luni
  • Evaluarea sugarului de șase luni
  • Evaluarea copilului de 4 ani
  • Dispozitivul pentru monitorizarea vaccinărilor
  •