vaccin antigripal si citomegalovirus pozitiv

09-11-2008
adelinam
Nu este medic/terapeut
adelinam
Buna ziua!
Am 29 de ani, sunt insarcinata in 11 saptamani si mi-am facut anlizele din pachetul Torch. Rezultatele care ma sperie sunt Anticorpi CMV Ig G negativ, Anticorpi CMV Ig M pozitiv 0, 671 ("º 0, 500 pozitiv). deasemenea mi-au mai iesit pozitivi Rubella Ig G si HSV ig G, dar am inteles ca nu sunt pobleme pt ig G. Cu o saptamana inainte de a face aceste analize mi s-a facut vaccin antigripal recomandat de medicul de familie. Credeti ca e posibil sa se fi reactivat ceva anticorpi in urma acestui vaccin? Unde este cel mai sigur sa le refac?
Voi face si determinarea indicelui de aviditate la Cantacuzino. Care sunt parametrii acestui indice, cum imi dau seama ca nu sunt probleme?
Multumesc frumos!
1 comentarii
0
11-11-2008, ora 07:03
lylyk
Nu este medic/terapeut
lylyk
Buna Adelina.
Indicele de aviditate iti indica cand ai intrat in contact cu virusul. Sa fei bine, trebuie ca tu sa fi contactat virusul de mai mult de 3 luni. Acelasi lucru am patit si eu cu CMV au iesit ambele Ig pozitiv, dupa o saptamana a iesit IgG negativ si am facut si indicele de aviditate, care la mine era mai vechi de 3 luni, adica am pastrat sarcina, sunt bine si am acum 15 saptamani. Succes si sa auzim de bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul