vaccin initial hepatita b

09-01-2010
diana losonczi
Nu este medic/terapeut
diana losonczi
Am auzit ca la nastere bebelusul primeste 2 vaccinuri dintre care unul pt hepatita B.Eu am nascut in Ungaria si acolo nu se da acest vaccin.Ce ma sfatuiti sa ii fac acest vaccin separat sau daca vreau sa ii fac Infrarix la 2 luni si impreuna cu acesta sa poate administra?
3 comentarii
0
09-01-2010, ora 22:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Unul la cateva mii de oameni face hepatita si acest lucru numai dupa transfuzii de sange sau toxifiere cu medicamente. In plus hepatita este vindecabila cu remedii naturiste.
De ce tineti neaparat sa vaccinati copilul de o boala care este f. putin probabila si periculoasa, si asta la o varsta foarte frageda la care sistemul imunitar este inca foarte primitiv si slab ?
Nu cunoasteti inca efectele secundare periculoase ale vaccinurilor ?
Puteti face vaccinul si la 2-3-7-10 ani, oricand, daca doriti, insa vaccinarile la aceasta varsta este cea mai mare greseala pe care o fac oamenii in supragrija lor daunatoare.

http://forum.romedic.ro/prod/Mercurul_este_folosit_in_aproape_toate_vaccinele_034482.html
http://forum.romedic.ro/prod/Vaccinarea_-_o_afacere_banoasa_dar_paguboasa_032083.html
0
10-01-2010, ora 20:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Da, se poate administra in acelasi timp cu Infrarix, dar in loc diferit [ la celalalt piciorus ].
0
11-01-2010, ora 05:33
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Înaintea vaccinării copilului in general cereţi medicului să vă semneze următoarea declaraţie, daca el este asa de sigur ca vaccinul nu va avea nici efect secundar periculos si preia el responsabilitatea pt. ce face si ce va recoamnanda si va garantez ca aproape nici un medic nu va va semna o astfel de declaratie ! Riscul si urmarile de la vaccin le trageti dvoastra fara aceasta semnatura.

Certificat medical în vederea vaccinării

Eu, subsemnatul medic, declar pe proprie răspundere că

vaccinul.

numele firmei producătoare a vaccinului.

este administrat ca vaccin preventiv contra următoarelor afecţiuni contagioase:.

şi că nu conţine impurităţi de nici un fel.


Acest vaccin îl administrez astăzi lui :

Prenume, Nume :.

Adresa :.

Data naşterii :.

La data administrării vaccinului, vaccinatul era sănătos, lucru de care m-am asigurat în urma unui control medical amănunţit. Asigur persoana vaccinată că nu va avea nici un fel de dureri, dereglări neurologice sau alergice.

De asemenea garantez că administrarea vaccinului este complect nepericuloasă pentru viaţa şi sănătatea vaccinatului, că nu produce daune directe sau indirecte şi că nu provoacă afecţiuni cum ar fi: paralizie, daune creerului, orbire, tuberculoză, cancer atât la locul de aplicare a vaccinului cât şi în alte părţi ale organismului vaccinatului, daune ale rinichilor, inflamaţii ale ficatului (hepatite), diabet, ş.a.m.d. cu sau fără cauzare de moarte.

Garantez de asemenea că vaccinul asigură protecţie contra afecţiunii pentru care este administrat. Dacă totuşi afecţiunea contra căruia administrez astăzi acest vaccin va apare în următoarea perioadă de timp, voi suporta şi prelua în răspunderea mea de bună voie şi fără vreo acţiune judiciară daunele provocate prin aceasta sus-numitului vaccinat.

Dacă datorită vaccinului administrat astăzi vor apare în viitor prejudicii psihice sau fizice mă oblig să preiau asupra mea în totalitate prejudiciile precum şi costurile cauzate vaccinatului sau familiei acestuia, fără a fi necesară o acţiune în instanţă din partea acestora.

Înaite de administrarea vaccinului au fost făcute cunoscute vaccinatului, părinţilor sau tutorilor acestuia, compoziţia exactă a vaccinului, toate eventualele şi posibilele efecte secundare ce pot apărea ca urmare a vaccinării şi le-a fost înmânate instrucţiunile de folosire ale preparatului, aflate în ambalajul original al acestuia.

Localitatea. Data.


Mai jos aveţi aceast certificat ca şi document pdf pentru a-l putea descărca.
http://00979.retail1.c4pserver.de/system/content/doculink/download.php?id=8
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Studiu: terapia antivirală care elimină complet virusul hepatic B
  • Hepatita B, combătută de o nouă imunoterapie „extrem de eficientă”
  •