Vad linii strambe

08-01-2011
SORIN-72
Nu este medic/terapeut
SORIN-72
buna cine poata sa-mi spuna si mie sau daca a mai avut cineva aceeas problema, cate odata la calculator vad liniile strambe adica arcuite scrisul nu mai este drept este serpuit si parca se lasa in jos in dreapta.Am floacoane de 10 ani si migrena, nu stiu daca o fi din cauza asta dar pana acuma nu am avut probleme, simptomele au aparut in urma cu 3 saptamani, am fost de trei ori la control oftalmologic si am iesit bine, mentionez ca vad foarte bine, va multumesc.
9 comentarii
1
09-01-2011, ora 08:46
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Mergeti din nou la medicul oftalmolog; si avand in vedere simptomatologia ( metamorfopsii), sa faceti si o testare cu grila Amsler. Testarea aceasta, o puteti face si dumneavoastra ; grila Amsler este o foaie dintr-un caiet de matematica, iar in centrul ei se face un punct negru ingrosat cu o carioca ; se acopera cate un ochi si se priveste punctul central;daca se vede o pata mare, neagra, cu ceata in jur sau liniile ce pleaca din centru sunt deformate, atunci este vorba despre o afectare maculara;mai trebuie facut un camp vizual, inclusiv pentru culori, OCT macula sau angiofluorografie.Daca aveti migrena, se stie, criza migrenoasa este insotita de un prodrom vizual, de obicei este un scotom; intrebarea ar fi daca simptomatologia acuzata de dumneavoastra este urmata de durere migrenoasa; daca da, atunci simptomtomatologia descrisa este legata de migrena; va mai recomand consult neurologic, RMN sau CT crebral, orbite, sinusuri; numai bine
0
09-01-2011, ora 19:48
SORIN-72
Nu este medic/terapeut
SORIN-72
Buna seara!va multumesc pentru raspun am facut testul cu o foaie de matematica cu punctul negru in mijloc, cu ochiul stang sau dreptu vad cum as vedea cu amandoi, adica nici o modificare, numai liniile de la calculator le vad strambe si am un pic de durer la frunte partea dreapta la fata si in ceafa, usturime presiune in partea dreapta acefei.RMN sau CT nu pot sa-l suport am probleme cu locurile strampte, am facut un RMN in 2009 pentru ceafa si nu am rezistat pana la sfarsit.va multumesc.
0
09-01-2011, ora 19:50
SORIN-72
Nu este medic/terapeut
SORIN-72
Am uitat sa mentionez, cand stau la pc ma dor globurile oculare rar imi curg ochii.
0
09-01-2011, ora 20:27
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Trebuie sa faci si cicloplegie si refractie, poate ai nevoie si de corectie optica; numai bine
0
19-01-2011, ora 19:31
SORIN-72
Nu este medic/terapeut
SORIN-72
buna seara doamna doctor, am fost la control la oftalmologie am facut tot ce ati spus se pare ca nu am nimic la ochi totul nativ, am fost si la neurologie se pare ca nici acolo nu am nimic, dar eu tot linii arcuite vad si scrisul fuge din locul lui, atat ce pot sa zic ca am durere vaga la ceafa si se meuta prin tot capul, oare sa fie acea migrena sa faca rau.
0
19-01-2011, ora 19:33
SORIN-72
Nu este medic/terapeut
SORIN-72
nu cred ca de pe acest siteu nu a mai patit cineva sa vada linii strambe, dar stiti cu e cand omul se face bine nu mai da sfaturi si lui altu, oricum va multumec la toti, si multa sanatate.
0
06-07-2018, ora 13:37
razvy32
Nu este medic/terapeut
razvy32
Ai gasit vreo rezolvare la ochi?aceeasi probl o am su eu la ochiul stang
0
03-05-2019, ora 21:13
sor42
Nu este medic/terapeut
sor42
Buna! razvy32 nu am rezolvat nimic am umblat pe la clinici nimic, raspuns nu am probleme la ochi, acum chiar mai nou când clipesc la ochiul drept in partea de sus in stanga apare o pata cenusie pentru o secunda si dispare, multa sanatate daca afli ceva anunta-ma te rog
0
09-10-2019, ora 11:45
mitrasca-m
Nu este medic/terapeut
mitrasca-m
Buna ziua. Am avut si am si acum simtomele de tulburare a vederii, sporadic, cate 10 -15 minute de criza (Linii stambe - fara dureri de cap sau foarte mici). Am facut investigatii oftalmologice (inclusiv camp vizual)..totul ok. RMN cap- OK.
In final am ajuns la un celebru neurolog. Diagnosticul - Feb Occipital.Dupa un tratament de 3 luni (4 medicamente ) simtomele au continuat.A doua vizita la celasi neurolog alt tratament de 3 luni (3 medicamente) si..FARA REZOLVARE.
Daca cineva poate ajuta.MULTUMESC !!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.