Vad negru in fata ochilor! Aveti sau stiti caz similar?

08-07-2008
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
Ce medicament credeti ca ar putea rezolva problema? Vad culorile obiectelor cu o aura de negru intens
9 comentarii
0
08-07-2008, ora 00:00
jeanny
Nu este medic/terapeut
jeanny
Sunt chiar curioasa daca iti raspunde cineva, ca chiar astazi i-am contactat pe domnii de la portalul ROmedic si i-am rugat sa se ocupe totusi mai multi medici de specialitate de acest portal, pentru ca altfel ne cam invartim in cerc... desi cateodata discutiile cu ceilalti sunt interesante.
0
09-07-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Din ce am citit si in celelalte post-uri, cred ca problema tine de halucinatiile vizuale ale bolii de baza, si se va ameliora sub tratament.

Am gasit un grafic cu evolutia in timp a concentratiilor Clozapinei in sange, dupa administrarea unei tablete de 100 mg:

-----------*

Concentratia, intr-adevar, scade dupa 6 ore. Numai psihiatrul dvs. poate sa spuna care este doza optima, olanzapina are si efecte secundare, si din cate am inteles boala este totusi controlata destul de bine.
Fumatul scade eficienta clozapinei (am inteles ca nu mai fumati).
Faceti un consult oftalmologic, de orice eventualitate.

Multa multa sanatate !!!!!

(*modificat de admin)
0
09-07-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Oare ar fi bine mai bine cu 3 doze pe zi in loc de doua?? Discutati cu dl. dr. psihiatru.
0
09-07-2008, ora 00:00
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
Jeanny, sa stii ca am postat un subiect similar la sectiunea Boli Neurologice si mi-a raspuns o doctorita oftalmolog
0
09-07-2008, ora 00:00
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
Domnule Musaraf, multumesc pentru ca mi-ati raspuns.Comentariile dvs sunt foarte utile pentru mine.Sa stiti ca dr-ul meu mi-a zis ca doza optima e de 250mg 100-0-150.Am si avut aceasta schema cam un an de zile si nu m-am simtit deloc bine. Am avut deasemenea 1 an jumatate de la inceputul tratamentului pe clozapina (iunie 2004-ian 2006) 100-50-275 si eram destul de bine, numai ca seara eram distrus fizic din cauza sedarii excesive.Eu mai iau in prezent seara si clonazepam(rivotril) care e singura benzodiazepina compatibila cu clozapina.Dar sa stiti ca si clonazepamul e ineficient daca l-as lua in timpul zilei(la mine!!) desi se spune ca are efect indelungat.Nu stiu cum se face ca la mine tine efectul intre 1/2 ore si o ora cand ar trebui sa tina peste 8 ore. Si dr-ul meu nu ma crede cand ii zic.Noroc ca mai iau propranolol 10mg de 2-3 ori pe zi altfel nu stiu ce m-as face, n-as putea sa fac macar piata.
Am sa vorbesc cu dr-ul asa cum m-ati sfatuit.
Sanatate si fericire!
0
10-07-2008, ora 00:00
jeanny
Nu este medic/terapeut
jeanny
Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema cu boala ta (macar pe acest forum), si cum ai postat subiectul de doua ori ai noroc ca ti s-a raspuns si la celalalt. Restul cred ca depinde de tine si de doctorul tau. Bine ca n-ai dat de psihologul_black... Numai eu cred ca n-am nici o sansa pe acest forum sa discut cu un endocrinolog sau macar cu cineva care are boala mea, nici macar administratorii de la ROmedic nu raspund... cred ca am 'boala gresita'...
0
21-02-2009, ora 23:18
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
starea asta cu vazutul pe negru nu mi-a trecut. nu sunt remis.mai stiti cazuri similare cu al meu
astept raspunsuri.
p.s. mentionez ca boala mea vine de la baut, fumat excesiv si mancat putin(mai deloc!)...hipo
glicemie
0
18-06-2009, ora 01:14
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
Ma simt singur datorita simptomei principale de boala pe care o am.Toti imi spun ca vazutul pe negru nu are o explicatie !!!!
Fac tratament cu leponex de 5 ani si nu-s nici pe departe remis.Concret:vad, cand nu sunt sedat de leponex, adica acesta isi epuizeaza efectul asupra mea culorile ca si cum s-ar innegri.Culmea e ca imi apar si daca nu dorm suficient dupa ce iau vreo doza de leponex. Daca sunt sedat si stau linistit in pat nu e mare problema, imi trece in ceva vreme. Acest simptom al meu pt care cica sunt schizo apare in urmatoarele situatii :cand ma uit pe un scris negru(ziar, ceva printat sau xerocopiat), cand stau in fata monitorului la calculator, cand sunt in aglomeratie intr-un oras mare etc. Nu mai am incredere in nici un tratament psihiatric(am luat si zyprexa aproape 2 ani) si sunt distrus. Cine ma poate ajuta cu ceva concret nu cu rugaciuni bisericesti il/o rog sa-mi scrie.Momentan practic autosugestia dupa ce am dat de cartea lui pavel corut <catre culmile succeselor(formula fericirii)> insa si aceasta da roade dupa cateva saptamani sau luni.
Va rog sa ma ajutati ca sunt disperat...
Va multumesc pentru ca ati avut rabdarea sa cititi pana aici
0
18-06-2009, ora 09:42
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Poate nu este o afectiune psihica, ci una neurologica. Fa un RMN sau tomografie computerizata. Oricum ceva mai multe investigatii, nu la psihiatrie intr-un spital bun.
Bafta@
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul