Vaginita bacteriana

07-01-2010
iuliana2_ta
Nu este medic/terapeut
iuliana2_ta
Buna ziua,
Ma confrunt si eu cu o problema de 1-2 ani cu o vaginita bacteriana(gardnerella)am facut tratamente cu betadina, clotimazol, si alte ovule indicate de doctor ginecolog.Va rog daca ma puteti ajuta cu un tratament. Mentionez ca am acelasi partener sexual de 4 ani, pe care l-am tratat si pe el cu pastile si creme.Va multumesc!
4 comentarii
0
07-01-2010, ora 15:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Afectiunea aceasta (ca si cele mai multe de acest gen) nu este cauzata de vreo bacterie, bacteriile sunt urmarea bolii si nu cauza ei. este o mare diferenta intre cauza si efect !
Puteti lua antibiotice cu lopata, atata vreme cat nu eliminati slabicunea care a dus la aparitia bacteriilor degeaba le luati.
Toate posturile pacientilor din aceste forum va serveste ca dovada ca medicamentele chimice nu sunt in stare de vindece astfel de afectiuni, cautati si o sa vedeti.

In corp sunt peste 8 triliaarde de bacterii, mai multe decat celule, iar cele mai multe sunt necesare si folositoare. Cu medicamente chimice si mai ales cu antibiotice nu faceti decat sa le distrugeti pe cele importante, deregland si mai mult organismul.

Tot asa puteti trata si partenerul ani intregi, nu aduce nici un folos. Cauza bolii este slabicunea organsimului. Pentru a o elimina singura sansa sunt tratamente naturiste sau homeopatice si dieta alimentara sanatoasa, orice alt tratamente chimic va va aduce din nou la astfel de intrebari.

Daca dupa 2 ani si nenumarate tratamente nu ati facut nimic ar trebui sa realizati singura acest lucru.
0
07-01-2010, ora 16:22
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
contează şi apărarea locală a vaginului- e o floră sensibilă şi poate fi afectată de tot felul de dezechilibre- chiar dieta- de exemplu dulciurile rafinate şi pastele făinoase pot afecta protecţia de lactobacili- protectorii mucoasei. consumat iaurt mai mult ar trebui să te ajute, retrase din alimentaţie tot ce poate fi negativ- practic trebuie să ţi reechilibrezi organismul. ai simptome? de la gardnerella?
faceţi spălături intravaginale? ele pot afecta echilibrul florei, la fel şi dacă aţi luat antibiotice. ce ovule aţi luat?
0
07-01-2010, ora 17:06
iuliana2_ta
Nu este medic/terapeut
iuliana2_ta
Da am simptome de gardnerella, si asta imi tot iese de un an si ceva la secretie si pap.Spalaturi intravaginalae fac doar in trimpul tratamentului cu ovule, ovule precum betadine, clotrimazol.Va multumesc de sfaturi, dar spunetii si mie ce tratamente homeopate sau naturiste, altceva cu ce ma pot trata.
0
22-02-2010, ora 16:18
elena elana
Nu este medic/terapeut
elena elana
Buna ziua,
Am si eu o problema legata de vaginita cu gardnerella, am fost diagnosticata cu aceasta boala acum 2 saptamani, si am facut taratament dupa sfatul medicului cu doxiciclina 10 zile, 1 pe zi, si eu si partenerul si ovule betadine 3 zile. Aveam usturimi si cand urinam, insa acum nu mai am aceste usturimi la urinare, dar tot simt o jena ca o usturime si la fel si la contactul sexual. Va rog daca puteti sa-mi da-ti vreun sfat!!Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •