VALDOXAN - foloseste cineva?

03-04-2014
regele_mar
Nu este medic/terapeut
regele_mar
Aseara am luat primul comprimat si am dormit bine dupa multe nopti nedormite.Sufar de insomnie de 3 luni.Am incercat multe antidepresive(doxepin, trittico, cipralex, )care mi-au dat reactii adverse greu de suportat pe cand de la acest nou antidepresiv nu am avut nici o reactie adversa cand ma trezii de dimineata.Pe langa el mai iau dimineata si la pranz spitomin.Oare creeaza dependenta? Cat timp trebuie luat?Problema e ca e cam scump (220 roni)o cutie cu 28 de comprimate.Vreo solutie sa-l procuram mai ieftin sau la jumatate de pret?Astept parerile dvs.Sanatate sa aveti!
7 comentarii
1
05-04-2014, ora 13:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Benzodiazepinele creeaza dependenta. Nu medicamentele de care ati pomenit.

Din nefericire Valdoxanul nu e un medicament compensat.
Ati avut noroc ca vi s-a potrivit.

Si nu este un somnifer. Este un antidepresiv care lucreaza foarte bine si pe insomnie.

Astfel de medicamente se iau pe termen lung. Minim 6 luni si apoi vorbiti cu doctorul, daca va simtiti perfect, puteti sa reduceti, de comun acord cu el.

Daca nu vi-l permiteti lunar, trebuie sa incerce sa va dea alt medicament compensat in conditiile in care aveti asigurare medicala.
1
05-04-2014, ora 21:05
regele_mar
Nu este medic/terapeut
regele_mar
Multumesc de raspuns dna.Clara.M-am bucurat degeaba ca nu am avut nici o reactie adversa...din pacate urmatoarele zile m-am simptit tulbure(parca dupa o noapte de betie), parca, calc alaturi, o stare de teama si panica, intepaturi pe la cap, fiori reci la cap, nu prea am mai dormit asa de bine.Oare vor disparea aceste stari sau vor fii asa cat timp voi lua acest antidepresiv? Toate aceste stari le-am avut si acum 2 ani cand am inceput un tratament cu Doxepin(antidepresiv triciclic) si nu am rezistat decat 21 de zile si l-am abandonat.Oare ce sa fie?
1
14-01-2019, ora 11:48
MBaciu
Nu este medic/terapeut
MBaciu
Buna ziua, de curand am experimentat o insomnie severa care mi a declansat anxietate si o posibila depresie. Am luat doua luni o pastila de gerodorm la indicatia psihiatrului. Avum iau doar jumatate de pastila seara. Am consulat alt medic care mi a prescris Valdoxan 25 mg seara, ca sa scap de acel somnifer. Intrebarea mea este: iau direct pastila de valdoxan fara sa reduc concomitent benzodiazepina? Multumesc
1
08-09-2022, ora 21:44
regele_mar
Nu este medic/terapeut
regele_mar
Sfatul meu e sa iei pastila de valdoxan seara la 22.00 si benzodiazepina redusa gradual.Problema e ca nu se mai gaseste valdoxan.Eu dupa ce folosesc valdoxan 2 luni, un an jumatate, am somnul ok...dorm fara medicamente.Am probleme cu somnul din 2011, si dupa multe incercari cu antidepresive, tot ce exista pe piata, care nu le suport, valdoxan este pentru mine o minune din Cer!
1
26-06-2023, ora 15:13
Florinshajsj
Nu este medic/terapeut
Florinshajsj
Salut. De unde reușești sa cumperi Valdoxanul? Eu nu l-am găsit
1
26-06-2023, ora 15:19
Florinshajsj
Nu este medic/terapeut
Florinshajsj
Știe cineva unde se găsește acest medicament, VALDOXAN ??
1
05-07-2023, ora 00:07
XtremeSRL
Nu este medic/terapeut
XtremeSRL
cauta substanta: agomelatina. Valdoxan e brandul
la cautarile pe google pare ca si Thymanax foloseste substanta respectiva.
succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul