Vanataie pe palma

12-04-2013
virginiastaneata
Nu este medic/terapeut
virginiastaneata
Buna seara!
In urma unei lovituri cu palma (care nu a fost deloc puternica), mi-a aparut imediat o vanataie(in mijlocul palmei). Iar sub vanataie s-a umflat. Parca ar fi fost un cheag de sange. Iar locul este foarte dureros la atingere. Am patit asta deja de cateva ori. La un moment dat am avut aceasta problema la incheietura mainii, unde la fel am avut o vanataie cu ceva tare si umflat dedesubt. Atunci am fost la un doctor si in urma controlului si analizelor nu a iesit nimic anormal. Doar diametrul vaselor de sange era cam mic sau ceva de genul asta (s-a intamplat acum cativa ani si nu mai imi aduc aminte detalii).
Care credeti ca ar putea fi motivul acestor vanatai/cheaguri?
Multumesc
1 comentarii
0
13-04-2013, ora 09:36
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna dimineata. Va sfatuiesc sa discutati cu medicul de familie privitor la oportunitatea efectuarii unui consult la specialitatea Hematologie. Pana veti fi consultat de medic aplicati la nivelul echimozei palmare (vanataia) Lioton gel de 3 ori/24 ore, masand zona cu blandete. Evitati traumatismele. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici