Varsaturi in jet cu spuma alba

11-10-2017
criss.tina23
Nu este medic/terapeut
criss.tina23
Va rog din suflet sa ma ajutati...prietena mea vomita de cateva luni, nu doarme a ajuns si la psihiatru si de 3 zile de cand ia juma de seroxat e tot mai rau...vomita tremura calduri insomnii plans necontenit A fost internata si ia spus ca nu are nimic. Cum cand ea nu poate sa isi vada de familie si tot la 2 zile e in urgenta ? Dati ne un sfat va rog din suflet.
4 comentarii
0
12-10-2017, ora 08:16
Psiholog Neacsu Virginia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Neacsu Virginia
La urgente, cu asa ceva. Daca nu e vorba de abuzul de medicamente, nu imi e clar de ce a ajuns la psihiatru si i s-a dat antidepresiv.
Chiar si asa, are sigur o pbma medicala. Deci urgente, ca tine de mult:poate fi digestiva, poate fi neuroligica.
0
12-10-2017, ora 15:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
A vazut-o un medic gastrolog? I s-au facut investigatii?
0
12-10-2017, ora 18:42
criss.tina23
Nu este medic/terapeut
criss.tina23
Sau facut nenumarate analize de sange eco abdominal si glanda si nu pare a fi nimic..la urgente i se da ceva de stabilizare puls si sedatif pc...esti obosita...si ea nu poate dormi
0
12-10-2017, ora 19:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate fi ceva pe fond nervos. Daca nu poate sa doarma cu Sedatif PC sa incerce Melatonina de 3 mg sau de 5 mg. Daca nu poate sa doarma nici cu melatonina, sa mearga sa o vada un psihiatru sa ii dea ceva de somn. E esential sa se odihneasca minimum 7-8 ore pe noapte.
Adaugă un comentariu / răspuns

04-06-2018, ora 11:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
NeoFitoroid bioUnguent
Hemoroizi? Mulți suferă din cauza lor, puțini vorbesc despre ei! NeoFitoroid bioUnguent, indicat pentru tratamentul hemoroizilor interni şi externi şi al fisurilor anale calmează durerea, arsurile şi pruritul anal şi perianal. Formula inovatoare pe bază de complecși moleculari vegetali asigură o acțiune protectoare, lubrifiantă și antioxidantă asupra mucoasei anorectale, utilă în combaterea disconfortului, iritației și inflamației. Formula echilibrată a NeoFitoroid bioUnguent permite utilizarea pentru perioade prelungite și în prevenție, precum și în timpul sarcinii și al alăptării. Detalii aici
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK