Vas de singe spart

06-10-2010
mao57
Nu este medic/terapeut
mao57
Am 53ani. Acum 2 ani am avut aceleasi simptome si dupa ce aaparut o pata de singe pe albul ochiului sting am mers la un consult oftalmologic. Diagnosticul a fost puseu de tensiune si am primit tratament cu TobraDex (si inca ceva dar numai retin ce..). Aseara chiar inainte de culcare am avut iar mancarime la ochiul sting, a fost un punct dureros la atingere si apoi a aparut pata de singe pe albul ochiului si senzatia de jena.
Stiind de rindul trecut ce s-a intimplat, am cautat tobraDex si am pus picaturi - si aseara si astazi dimineata. Pata de singe s-a deplasat usor in jos dar nu a scazut in dimensiune si nici nu a crescut. Jena insa o resimt in continuare (ca si cum as avea pleoapa inferioara stanga inflamata).
Sa cotinuu cu Tratamentul respectiv sau sa merg la consult?
2 comentarii
0
06-10-2010, ora 19:43
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Este vorba despre o hemoragie subconjunctivala si daca aveti hipertensiune arteriala, cauza este, cel mai probabil, un puseu hipertensiv; ar fi bine sa controlati tensiunea arteriala, daca ea este mare, mergeti la un medic cardiolog. Mai aveti alte afectiuni, luati anticoagulant? Mai exista si situatia aparitiei hemoragiei subconjunctivale in conjunctivite virale; mergeti si la consult oftalmologic. Eu recomand in hemoragia subconjunctivala Tarosin 3 cpr pe zi, 10 zile si, eventual, Vitamina C 1 g -1 cpr pe zi, 10 zile;local, putem pune Ocuflash -1 picatura de 5 ori pe zi, 10 zile; numai bine
0
07-10-2010, ora 19:15
mao57
Nu este medic/terapeut
mao57
Sarut mana! Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dumneavoastra!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.