Vase capilare sparte dupa antrenamente

19-05-2018
Simona Sima
Nu este medic/terapeut
Simona Sima
Buna ziua! In aceasta saptamana m-am decis sa incerc un antrenament nou asa ca am mers de 3 ori la fitness cu electrostimulare scopul fiind tonifierea.
Antrenoarea sa pus sa iau si L-Carnitina - 2 pastile dimineata si 2 inainte de antrenament.
Precizez ca niciodata nu m-am antrenat cu electrostimulare si nu am luat pastile chiar daca am 33 ani, 46 kg si practic sport-fitness de 3 ani.
Pana aseara totul a fost relativ OK, am slabit aprox. 1 kg/saptamana dupa 3 antrenamente a cate 20 minute, aveam doar palpitatii in piept pe care le-am trecut cu vederea.
Intr-adevar exercitiile intense si curentii isi faceau treaba uneori simtind ca imi tremura corpul, iar muschii lucreaza.
Totuși, dupa antrenament, inainte de baie, am observat vase capilare sparte - "panze de păianjen" de 1-4 cm pe pulpe pana in sub genunchi in special la spate- pe care nu le-am avut niciodata.
Mai precis in zona unde costumul de antrenament are suportii respectivi pentru curenti si cu care am lucrat intens picioare si fesieri avand ceva tesut adipos de care nu scapam.
Am aplicat comprese cu otet de mere, remediu naturist despre care am citit, crezand ca asa se vor retrage. Nu stiu daca sa continui cu otetul de mere comprese pe zonele afectate.
Am decis sa renunt total la acest tip de antrenament.
Apelez acum la dumneavoastra spre a ma ajuta cu un sfat cum pot diminua sau trata capilarele sparte?
Imi recomandati un gel, o crema sau un tratament anume pentru capilare sparte?
In asteptarea opiniilor si recomandarilor dumneavoastra...
Va multumesc anticipat, Simona
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Funcțiile membrelor superioare afectate după un accident vascular cerebral, pot fi îmbunătățite folosind electrostimularea
  •