Vase de sange sparte la ochiul stang

19-03-2015
AndMar
Nu este medic/terapeut
AndMar
Mamei mele i se sparg vase de sange periodic la ochiul stang, iar in urma analizelor nu s a constatat nici o boala la inima, inima este perfect sanatoasa (in coditiile in care 90% din cazuri sunt datorate problemelor de inima). Restul 10% sunt cauze nestiute... i s a propus sa isi faca analiza pentru glanda. Dar, pana atunci, vrem sa stim ce alte cauze pot fi in urma vaselor sparte la un ochi, sau ce analize sa mai faca.Si, de asemenea, ce medic specialist in boli retiniene cunoasteti sau clinica privata buna. Daca cineva este in aceeasi situatie, va rog sa imi scrieti. Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
31-03-2015, ora 16:54
Dr. Cristescu Razvan
Oftalmologie, Ploiesti
Dr. Cristescu Razvan
Cele mai multe cazuri se asociaza cu hipertensiune arteriala. Alte cauze ar fi probleme de coagulare, medicamente care afecteaza coagularea sau probleme hepatice. Poate aparea in urma unor eforturi sau lovituri. Poate fi insa doar o fragilitate capilara, sa incerce suplimentarea dietei cu vitamina C.
0
26-04-2015, ora 09:27
AndMar
Nu este medic/terapeut
AndMar
Tensiunea arteriala este buna, a avut montat un holter, iar in urma acestuia a rezultat ca nu are nici puseuri de tensiune. Din punct de vedere cardiac, totul este in regula. Problema aceasta este veche, de aproximativ 7-8 ani. Prima data i s-a spart in urma unui şoc, iar de atunci a ramas cu aceasta problema. A mers la foarte multi medici, insa nici unul nu a reusit sa descopere cauza problemei, din pacate.Multumesc pentru raspuns, imi cer scuze de intarziere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •