vasile ciuchi-nu recomand

17-03-2015
special12
Nu este medic/terapeut
special12
va scriu pentru a nu pati ca altii, nu va lasati intimidati de titulatura de profesor doctor, nu valoreaza nimic, la un consult efectuat la d-l dr., cu probleme recente de infectie la nivel sinusal, d-l 'profesor dr.' nu recomanda nimic, decat un RMN la un cabinet promovat de dansul, desi persoana in cauza s-a prezentat cu un RMN efectuat in alta locatie decat Bucuresti, nici nu s-a uitat pe respectivul RMN.. indiferenta, neprofesionalism si aviditate dupa bani. NU VA LASATI PACALITI!
17 comentarii
0
17-03-2015, ora 18:18
Claudia123456
Nu este medic/terapeut
Claudia123456
Sunt sigura ca Domnul Profesor a avut un motiv serios sa recomande efectuarea RMN in alta parte, sunt pacienta dumnealui de mult timp si pe langa un medic extraordinar este un om extraordinar, este cel mai bun specialist pe ureche si nu numai si da Domnul Profesor are incredere in anumite laboratoare si in anumite clinici care efectueaza Rmn sau Ct si stie Dumnealui de ce.Mergeti cu incredere a salvat multe vieti printre care si a mea, eram moarta de mult daca Dumnezeu nu mi-l scotea in cale. Dar asta e viata nu poti multumi pe toata lumea.
0
19-03-2015, ora 16:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Si eu am intalnit astfel de profesori doctori.
Plangea o femeie.
Daduse pe tomografii pina la ora la care venise la cabinet 45 de milioane, trimisa de profesor doctor la un anumit cabinet sa isi faca RMN si problema ei tot nu se rezolvase.
A trimis-o si pe mama. Ne-au cerut 8 milioane pt RMN genunchi.
Nu am fost informate de profesorul doctor ca daca ai trimitere de la medicul Reumatolog, ti-l poti face gratuit la anumite clinici.

Bineinteles ca nu ne-am luat dupa el si l-am facut gratuit.
0
27-05-2015, ora 23:29
Valy20
Nu este medic/terapeut
Valy20
Buna seara,
Nu am cuvinte decat de lauda d-lui Profesor Ciuchi. Ieri am fost operata de dumnealui şi totul a decurs foarte bine. Este un adevarat profesionist, stie sa interactioneze cu oamenii, iti explica in amanunt si pe intelesul accesibil oricui toate etapele care urmeaza operatiei. Voi mai avea in urmatoarele luni 2 operatii la dansul si sunt convinsa ca totul va fi foarte bine. Succes celor care au luat hotararea sa mearga cu dansul mai departe!
0
27-05-2015, ora 23:29
Valy20
Nu este medic/terapeut
Valy20
Buna seara,
Nu am cuvinte decat de lauda d-lui Profesor Ciuchi. Ieri am fost operata de dumnealui şi totul a decurs foarte bine. Este un adevarat profesionist, stie sa interactioneze cu oamenii, iti explica in amanunt si pe intelesul accesibil oricui toate etapele care urmeaza operatiei. Voi mai avea in urmatoarele luni 2 operatii la dansul si sunt convinsa ca totul va fi foarte bine. Succes celor care au luat hotararea sa mearga cu dansul mai departe!
0
27-06-2015, ora 11:48
dana iordache
Nu este medic/terapeut
dana iordache
Am avut neplacerea si dezgustul sa fiu consultata de acest doctor batran si arogant, un om al functiei nu al meseriei. M-a programat la 8 dimineata si a trebuit sa astept 2 ore ca sa intru la dansul. In mod normal intr-o clinica privata, unde consultatia costa foarte mult, programarile trebuiesc respectate nu sa stai sa astepti 2 ore. Eram intr-o stare deplorabila cu rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept care imi obstructionau caile respiratorii si nu puteam sa respir. Domnu' Ciuchi imi spune ca trebuie sa-mi fac expertiza psihiatrica daca vreau sa ma operez la dansul, cu alte cuvinte imi spune ca sunt bolnava psihic ca nu pot respira. Se uita la rmn ul meu si-mi spune ca am sinusurile libere ceea era total fals, spus din rautate sau din incompetenta. Nu l-as acuza pe dansul ca ar fi rau ci doar ca nu prea isi cunoaste meseria. Ulterior am fost la spitalul Hociota unde am fost operata de un doctor minunat, tanar si dedicat meseriei si acum pot respira normal. Deci feriti-va de acest doctor honoris causa, costa 2 mil consultatia si trateaza pacientul ca pe un gunoi.
0
24-08-2015, ora 11:17
Nicoletamorus
Nu este medic/terapeut
Nicoletamorus
Buna ziua, Doamna Dana Iordache puteti va rog sa ma ajutati cu numele doctorului si un numar de telefon. Am aceeasi problema si am fost in ultimul am de cateva ori la ORL fara nici un rezultat.Multumesc!
1
07-10-2015, ora 10:52
aligrig3
Nu este medic/terapeut
aligrig3
Buna ziua, tuturor!
Am decis sa scriu aici si peste tot unde voi gasi potrivit, pentru ca povestea mea, sunt sigura ca va fi utila si altor persoane afectate de aceasta boala, pentru care toti doctorii, cu exceptia dlui. prof. Ciuchi, recomanda cu "caldura" un aparat auditiv si resemnare.
Pe scurt. Am 40 de ani. Am un istoric de probleme ORL din copilarie pana in adolescenta (nenumarate otite cu pierdere temporara de auz). De la varsta de 17 ani nu am mai avut niciodata probleme cu urechile. Pana la 38. Cand am inceput sa constat ca parca nu mai aud chiar atat de bine. Ceea ce la inceput a fost doar o impresie s-a transformat rapid intr-un cosmar. Am inceput sa merg pe la medici (la o clinica privata unde am abonament) dar si la Spitalul Hociota din Bucuresti. Dupa audiograme si teste de timpan, mi s-a pus diagnosticul. Otoscleroza bilaterala. Si "tratamentul": aparat auditiv. Mentionez ca pierderea de auz a fost agresiva si galopanta in ultimul an. Ajunsesm in situatia in care nu mai puteam functiona normal la locul de munca. Nu auzeam ce se discuta in sedinte, nu puteam interactiona cu colegii decat daca fie vorbeau foarte tare fie veneau foarte aproape de mine ca sa ii aud. Pe scurt, viata mea devenise un cosmar.
Am inceput sa caut, sa ma interesez, sa vad daca macar "dincolo" exista un tratament care sa imi redea viata normala. Citind si cautand, am aflat despre acest doctor minunat, extraordinar si pentru sanatatea caruia ma voi ruga toata viata. Este vorba de dl. prof. dr. Ciuchi Vasile. M-am programat la o consultatie la dansul la Medico Clinique in Bucuresti. Dl. dr. m-a consultat, m-a trimis sa fac o noua audiograma si mi-a spus simplu: se opereaza. Se numeste stapedotomie. Se foloseste un piston de titan care se implanteaza in ureche si care preia functia scaritei. Operatia dureaza aproximativ o ora, recuperarea, 24 ore in clinica. Auzul revine la normal. Nu imi venea sa cred ce aud. Dupa ce toti ceilalti medici ma condamnasera la "aparat auditiv". Fara ca macar sa imi spuna ca exista o solutie. Oameni buni, in strainatate aceasta operatie se face din 1975!!! Mi se pare o crima faptul ca doctorii din Romania nu stiu/nu vor sa stie, sa spuna, sa se specializeze, sa recomande macar.
Pe data de 25 septembrie m-am operat. Atat operatia cat si recuperarea au decurs perfect. Viata mea a revenit la normal. M-am intors la serviciu. AUD!. Nici macar nu a fost greu, dureros sau chinuitor. Si chiar daca ar fi fost... Cei care trec prin asta ma inteleg cu siguranta. Sa iti recapeti auzul si functionarea normala cand credeai ca nu mai ai nicio sansa...
Recomand tuturor pe dl. doctor! Pe langa faptul ca este un doctor minunat, care desi are o varsta inaintata isi asuma si efectueaza aceasta operatie delicata si de mare precizie, este si un om extraordinar. Un om care reda oamenilor vietile si sperantele.
Daca sunt persoane interesate de amanunte cu privire la operatie voi reveni cu mai multe detalii.
Scopul acestei postari doresc sa fie acela de a va spune tuturor sa nu credeti ca nu exista nicio solutie alta decat aparatul auditiv. Otoscleroza se opereaza cu succes!
Toate datele de contact ale dlui. profesor le regasiti aici:
http://www.ciuchi-orl.ro/
Sanatate tuturor!
0
18-06-2016, ora 20:54
eta22
Nu este medic/terapeut
eta22
Buna aligrig3,

Povestea ta este si povestea mea. Si eu sper sa aud din nou si sunt programata la operatie in luna august tot la dr Ciuchi.
Poti reveni, te rog, cu detalii legate de operatie si recuperare?
0
11-07-2016, ora 13:08
aligrig3
Nu este medic/terapeut
aligrig3
Buna! Iti doresc mult succes la operatie! La mine, dupa postarea optimista pe care ai vazut-o, lucrurile au suferit si o complicatie, dar intr-un final, totul s-a rezolvat cu bine. Totul este sa ai incredere in dl. doctor si sa crezi ca iti vei rezolva problema. Eu am facut chiar azi o noua audiograma si acum, urechea operata sa incadreaza in limite normale de auz.
Pe scurt, dupa 3 saptamani de la operatie in care auzisem perfect si totul era minunat, intr-o zi m-am trezit din nou fara auz. M-am dus de urgenta la dl. doctor si dupa o noua audiograma si investigatii suplimentare am aflat ca facusem niste "aderente" in principal cauzata de anatomia urechii mele (o anume distanta mai mica decat normal - nu intru in detalii tehnice - domnul doctor mi-a desenat si explicat tot ce era nevoie sa stiu). Verdictul a fost: o noua interventie pentru curatarea aderentelor si ridicarea acelei distante care le-a cauzat. Interventia a avut loc pe 2 noiembrie, a durat aproximativ 40 de minute si nu a mai necesitat internare. Am plecat acasa la o ora dupa. Eu am perceput-o ca putin mai stresanta, poate si pentru ca stiam deja in ce consta (anestezie, statul nemiscata etc). Recuperarea dupa cea de-a doua interventie nu a mai fost miraculoasa in sensul ca s-a realizat mult mai lent. Auzul a revenit putin cate putin si in total a durat cam 3 luni poate 4 pana a ajuns la nivelul maxim de acuitate si s-a stabilizat asa. Dar, dupa aceasta perioada, viata mea a revnit complet la normal. S-au terminat restrictiile, am reinceput sa fac sport, sa alerg si cam tot ce faceam inainte.
Concluzia este ca, si daca cumva, nu decurg lucrurile perfect de la prima interventie (repet, la mine a fost vorba de o situatie particulara mai rara), nu trebuie sa iti pierzi increderea in doctor. Eu am avut incredere deplina in dansul si am reusit. Multa sanatate iti doresc!
0
27-08-2016, ora 10:01
pacientul.englez
Nu este medic/terapeut
pacientul.englez
Si eu m-am operat la dl.Prof.Ciuchi si e un om nemaipomenit, pe langa faptul ca profesional este fara cusur...mi-a salvat auzul!!! Am fost in clinica de la Piata Romana si indrum pe oricine care are probleme ORL catre dansul.Sanatate !!
0
12-09-2016, ora 11:54
Marcel altul
Nu este medic/terapeut
Marcel altul
Stiti cumva unde lucreaza acum dl. doctor ? Am incercat la Medlife si mi s-a spus ca nu mai colaboreaza cu ei
0
07-03-2018, ora 15:59
Didigirl
Nu este medic/terapeut
Didigirl
Buna ziua! Si eu am fost diagnosticata cu Otoscleroza si mi s-a recomandat interventia chirurghicala la dr.Ciuchi. Imi poate spune va rog cineva unde efectueaza dl. doctor aceasta operatie si aprox. ce costuri implica? Multumesc frumos!
1
07-03-2018, ora 16:31
aligrig3
Nu este medic/terapeut
aligrig3
Din pacate domnul profesor nu mai opereaza de mai bine de un an, din cauza varstei inaintate. Mergeti la dansul pentru consultatie si daca se confirma necesitatea operatiei cred ca o puteti efectua la Clinica Urechii la dl. doctor Lucian David (care a lucrat o perioada cu dl. profesor Ciuchi si care mie de asemenea mi-a facut o impresie extrem de buna). Multa sanatate!
0
23-11-2018, ora 17:17
Genio
Nu este medic/terapeut
Genio
Bună ziua. Știți cumva unde îl găsesc pe domnul doctor Ciuchi ?
0
30-05-2021, ora 22:21
elenaserafim
Nu este medic/terapeut
elenaserafim
Buna seara! Cat v-a costat operatia de otoscleroza bilaterală?
0
28-06-2022, ora 14:30
Nevoie urgenta
Nu este medic/terapeut
Nevoie urgenta
Va rog mult pe oricine care are nr. Pers al dl doctor Vasile Ciuchi sa imi lase un mesaj. Am nevoie urgenta sa dau de dansul.
0
17-10-2022, ora 09:08
AleM10
Nu este medic/terapeut
AleM10
Buna ziua,
Va rog din suflet are cineva un numar de contact al domnului doctor Vasile Ciuchi? Sau imi poate spune unde mai profesează?
Am incercat la toate numerele gasite pe internet, nu dau de dansul nicicum.
Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.