vdrl negativ tpha pozitiv

12-01-2014
ionimiha
Nu este medic/terapeut
ionimiha
Buna seara,
Am nevoie urgenta de ajutor:povestea mea incepe acum 9 ani cand si eu si sotul am fost diagnosticati cu sifilis, am tratat boala si ni s-a zis ca suntem vindecati.La sfarsitul lui 2013 am nascut iar la spitalul respectiv s-au facut analize de sange si am avut vdrl negativ tpha pozitiv, intrebarea mea este daca eu sau sotul mai suntem afectati de boala si mai important daca copii nostri in varsta de 1 luna si 1 an si 10 luni(precizez ca ambele nasteri am fost fara probleme si la termen pe cale naturala, doar ca la prima nastere cred ca s-a testat decat vdrl nu si tpha ca acum) sunt afectati in vreun fel trebuie sa le facem si lor analize de sange si tratament?sau e vorba doar de anticorpii pe care noi ca parinti o sa ai avem toata viata?copii vor avea si ei acesti anticorpi daca da ai afecteaza pe viitor in vreun fel?Sunt o mama disperata care nu a inteles prea bine boala in ansamblu si cum este cu anticorpii si transmiterea la bebe.Va rog ajutati-ma toti doctorii cand aud de aceasta boala te trateaza foarte urat, si te pun la pamant.
Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
12-01-2014, ora 19:47
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Cel mai bine ar fi sa mai repeti analizele. Asa cum ai descris tu poate fi vorba de o infectie pe care ai avut-o dar care la momentul actual nu mai este activa. Cel mai corect este să vă adresaţi unui specialist in dermato venerice şi să refaceţi analizele. Numai asta vă poate readuce liniştea. Succes
0
12-01-2014, ora 20:05
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu din cate stiu daca o persoana a avut vreodata aceasta boala ii va iesi la analize pt tot restul vietii.
Cunosc o persoana care a luat sifilis in urma cu 20 de ani sa tratat are si doi copii mari de 25 si 23 de ani care nau nimic si nici nu apare nimic de felul asta la analize, si care nau nici un fel de probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.