vedere neclara

05-11-2011
iordache constantin
Nu este medic/terapeut
iordache constantin
Salut, dimineata am probleme cu vederea, vad totul neclar...ma deranjeaza lumina si nu pot citi... am 40 ani doresc un raspuns din partea unui specialist. Mentionez ca am facut un.control oftamologic la un magazin de cartier si mi-a recomandat niste ochelarii de vedere aproape(Drioptrie 0, 5). Ia-m cumparat dar totusi nu ma ajuta cu mai nimic.
2 comentarii
0
13-11-2011, ora 13:21
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Trebuie sa faceti un examen oftalmologic complet si chiar determinarea refractiei dupa cicloplegie, (uneori si la 40 de ani se face cicloplegie). Examenul oftalmologic trebuie sa includa si un examen atent al polului anterior, controlul TIO, examenul fundului de ochi, eventual, camp vizual computerizat. Faceti si investigatii sangvine screening: HL, VSH, glicemie, colesterol, TGO, TGP, uree, creatinina, acid uric, examen sumar urina; controlul TA. Reveniti cu rezultatul investigatiilor;numai bine
0
29-11-2011, ora 19:40
iordache constantin
Nu este medic/terapeut
iordache constantin
Buna seara ! Va rog sa-mi recomandati o clinica unde pot face analizele indicate de dvs. Si multumesc mult pentru raspuns!...:(HL, VSH, glicemie, colesterol, TGO, TGP, uree, creatinina, acid uric, examen sumar urina; controlul TA. Trebuie sa faceti un examen oftalmologic complet si chiar determinarea refractiei dupa cicloplegie, (uneori si la 40 de ani se face cicloplegie)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: