vedere tubulara

15-01-2016
i.am.counter
Nu este medic/terapeut
i.am.counter
Buna, azi in timp ce lucram ca de obicei la calculator, (fiind contabil de meserie) am avut o experienta destul de ciudata cu vederea, dintr-o data vederea periferica a inceput sa fie ca prin ceata sau ca printr-un geam spart, nu stiu cum sa explic dar vederea centrala nu a fost afectata, era ca si cum privesc printr-un tunel, portiunea centrala fiind clara dar de jur imprejurul acestei claritati totul era in ceata, parca priveam printr-un tunel, problema a durat cam 15 minute apoi vederea a inceput sa-si revina la normal dar a inceput sa ma doara in schimb foarte tare partea dreapta a capului, durere care a tinut in jur de 10 minute.port ochelari de vedere de peste 2 ani.A mai trecut cineva prin asemenea experienta? trebuie sa-mi fac griji?
6 comentarii
0
15-01-2016, ora 06:40
Dr. Cristescu Razvan
Oftalmologie, Ploiesti
Dr. Cristescu Razvan
Pare sa fie migrena cu aura oftalmica.
0
15-01-2016, ora 11:09
i.am.counter
Nu este medic/terapeut
i.am.counter
multumesc pentru raspuns, este cazul sa ma panichez? pt ca am dat o cautare rapida pe google (de curiozitate) si parerile sunt impartite, unele articole sustin ca sunt foarte periculoase, altele sustin ca nu trebuie sa ne facem griji, si cum eu personal nu prea dau importanta acestor articole mi-ar fi de folos parerea unui medic
0
15-01-2016, ora 12:12
Dr. Cristescu Razvan
Oftalmologie, Ploiesti
Dr. Cristescu Razvan
Nu sunt periculoase, sunt ca orice migrena. E recomandabil sa faceţi si un consult oftalmologic complet.
0
15-01-2016, ora 12:15
i.am.counter
Nu este medic/terapeut
i.am.counter
ok, va multumesc mult, ma simt mai usurata :) o zi placuta sa aveti!
1
15-12-2017, ora 22:00
AnaStela
Nu este medic/terapeut
AnaStela
Bună seara! Problema mea sună astfel: din perioada sarcinii (10 ani) a inceput să îmi apară din când în când (o dată la câteva luni, la început, apoi şi la doi ani, 6 luni şi în ultimul an din ce în ce mai des. chiar şi la o săptămână).. nişte stări care încep cu o pată foarte mica in zona vizuală apoi cu ceva ce aş defini ca fiind un halou (un zig-zag) care este micuț la început dar se măreşte şi cuprinde tot ochiul... ceea ce mă împiedică să văd...apoi mă sperii - panichez tare de tot... şi gata... trebuie să mă opresc din orice fac.. şi să mă retrag într-o zonă liniştită si întunecoasă. Cunoaşteți vreun tratament pentru această afectiune. deja este prea mult şi nu ştiu cum să o mai gestionez. Vă mulțumesc!!!
0
14-04-2018, ora 21:58
dragos76
Nu este medic/terapeut
dragos76
ati primit un raspuns, sau ati aflat ceva desre problema descrisa. Ana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: