Vene umflate

18-09-2009
52H9382r
Nu este medic/terapeut
52H9382r
Cand ma aplec sa imi leg sireturile, de multe ori mi se umfla venele de pe maini, de pe dosul palmei, foarte mult, iar capul imi simt cum se ingreuneaza.Cand imi ridic mainile, si nu le las pe langa mine, se dezumfla.

Ce se intampla?Ce e de facut?
3 comentarii
0
18-09-2009, ora 17:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Umflarea venelor este absolut normală la persoanele de sex masculin, testosteronul este vinovatul datorită acţiunii flebotonice intense (printre altele)...de asemenea, este normal ca cutia craniană să se îngreuneze, că doar în cursul înclinării accentuate a corpului capul este cel care se află la extremitate, şi deci...în cazul în care acea senzaţie de ingreunare apare când capul se află în poziţia lui constituţională, atunci într-adevăr pot exista unele probleme de circulaţie venoasă (printre altele)...numai bine!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
15-06-2011, ora 23:21
servus
Nu este medic/terapeut
servus
Salut. Ma numesc Catalin si am 17 ani. Pana acum trei ani aveam 1.70 si 79 de kg, deci eram destul de gras. Am slabit si acum am aceeasi inaltime si 63 de kg. Am obsevat, insa, de un an ca venele de pe maini imi sunt deosebit de umflate. Fac cateva flotari pe zi si imi place sa joc fotbal. Insa venele de pe maini au inceput sa ma sperie, mai ales ca am citit ca pot avea legatura cu probleme de circulatie si cu boli ale inimii. Merg in fiecare zi cu metroul si am inceput sa ma uit la venele oamenilor si mai mereu ajung la concluzia ca ale mele sunt mai mari ca ale majoritatii. Poate avea legatura cu faptul ca am fost gras in trecut?
De felul meu sunt un pic ipohondru, insa venele mari de pe maini chiar ma sperie.
Subiectul a fost postat destul de mult timp in urma, dar totusi astept un raspuns, daca se poate. Please help!
0
27-06-2011, ora 00:47
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Servus, unii bărbaţi tineri, şi nu numai tineri, aşa au venele, mai "bombate", din cauza acţiunii flebotonice (tonice venoase) a testosteronului, aşa cum am precizat şi în mesajul de mai sus. Şi totuşi, există probabilitatea minimă să aveţi o problemă cardio-vasculară, aşa că, vă rog, pentru liniştea dv., consultaţi un medic internist pentru a fi examinat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: