vindecare de TOC

07-03-2013
iana dumitrescu
Nu este medic/terapeut
iana dumitrescu
am fost diagnosticata cu TOC in 4 decembrie 2012, internata 6 zile in spital, urmez si in prezent acelasi tratament medicamentos prscris de medicul de pe acest forum. Practic cand pot si o psihoterapie, fiindca locuiesc in provincie si nu pot veni tot timpul in bucuresti. in urma tratamentului mdicamentos am vesnic o stare de somnolenta si practic sunt absenta la ce se intampla in jurul meu. dar simt ca asta nu mai poate continua, deoarece trebuie sa merg zilnic la servici sa ma pot intretine. tratamentul poate fi redus si daca nu primesc sfatul medicului favorabil ? poate exista un tratament naturist care sa nu aiba efecte atat de dure ?
te mai poti vindeca de TOC veodata ? care va fi viata mea de acum incolo ?
3 comentarii
0
08-03-2013, ora 13:22
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna!
Si eu sufar de toc, am incercat tratament homeopat, apoi naturist, si ma simt din ce in ce mai rau. Am decis sa revin la tratamentul alopat, e singurul care poate avea efect (atat timp cat il iei).
Sfatul meu este sa te inarmezi cu rabdare, la inceput orice tratament de acest gen da somnolenta, care va trece cu timpul si te vei simti normal.
Daca imi poti spune, ce tratament urmezi? Mie mi se prescrisese Cipralex, dar nu ma simteam foarte bine cu el, si ma ingrasa drept urmare am renuntat. Acum voi face o noua vizita pt alt tratament, asta dupa ce am facut experimente pe mine cu tratamente alternative (esuate de altfel).
Sanatate!
0
08-03-2013, ora 13:54
iana dumitrescu
Nu este medic/terapeut
iana dumitrescu
buna catalina
multumesc ca mi-ai raspuns. am fost internata iar acum urmez acelasi tratament dat in spital cu cipralex, anxiar ripsolet numai seara.
merg si la psihoterapeut, ori de cate ori pot, findca nu locuiesc momentan in bucuresti
imi doresc sa pot fi mai activa mai ales ziua, dar sunt ft.obosita si o duc intr-o somnolenta, am niste tulburari legate de teama de primejdie permanenta pentru cei dragi mie, pentru care simt ca trebuie sa ma rog incontinuu.
incerc sa ma controlez cum pot si sa bravez mai ales fata de mama, care este singura mea ruda de sange. am prieteni de tot felul, dar nu stiu cat ma pot intelege sunt langa mine numai in momentele mele bune.
mi-as dori sa stiu ca exista un tratament care sa nu te faca sa vegetezi, sa-mi dea optimism si mai multa incredere.
poate ca prin mesajele pe care le trimitem v-om gasi in curand si o rezolvare
0
08-03-2013, ora 14:06
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Ca sa inteleg bine, iei cipralex din decembrie, si inca mai ai somnolenta? Anxiarul inca nu ti l-a scos? De obicei anxioliticul se da pt cateva luni ca sa mai atenueze efectele secundare ale antidepresivului (in cazul tau cipralex), iar celalalt este pt somn.
Mie somnolenta imi trecuse dupa o luna.
Majoritatea antidepresivelor sa sti ca au efectul asta sa te sedeze, insa asta se intampla numai cand il incepi, pe urma se reduce somnolenta, insa nu mai esti la fel de rapid ca inainte, reflexele sunt oarecum incetinite, deci daca esti in cautarea unui astfel de tratament, din cate iti pot spune eu, nu exista..
Iar despre prietenii tai, ce pot sa spun, asa sunt oamenii in ziua de astazi, cu gandul numai la propriile interese, eu m-am obisnuit cu asta, nu ma pot baza decat pe mine insami, si nu ma mai deranjeaza daca vreun "prieten" imi intoarce spatele cand ar trebui sa imi fie alaturi...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: