vindecare leziune menisc

26-05-2014
Paul Matei
Nu este medic/terapeut
Paul Matei
Buna ziua,

Se poate vindeca leziunea de grad 2 menisc intern(mai exact cornul posterior), prin repaos, fizioterapie, kintetoterapie sau alte metode?
Am vazut in diverse articole de specialitate ca in functie de vascularizarea zonei, leziunea de grad 2 se transforma in timp in leziune de grad 3, fiind necesara artroscopia.Pun aceasta intrebare deoarece nu realizez necesitatea altor tratamente in afara de cel chirurgical daca dupa o perioada apare ruptura completa a meniscului.

Multumesc
2 comentarii
0
28-05-2014, ora 15:42
oanagabrielaaa
Nu este medic/terapeut
oanagabrielaaa
buna, eu am facut rmn si am av diagnostic leziune menisc gradul 2-3, am facut recuperare medicala si acum sunt bine, mai am o usoara jena de care nu stiu daca voi scapa - precizez ca nu fac sport de performanta eu cred ca cel putin de operatie am scapat nu am gasit articol conform caruia leziunea de menisc neoperata se poate agrava in timp mi s-a spus ca se va fibroza zona si atata ca la o noua trauma se poate rupe mai usor

sanatate
0
28-05-2014, ora 16:39
Paul Matei
Nu este medic/terapeut
Paul Matei
Multumesc pentru raspuns Oana, si eu o sa ma apuc de recuperare medicala cum mi-a indicat medicul ortoped.Momentan, dupa 10 sedinte de fizioterapie am dureri la mers, preciz ca m-am accidentat in urma cu 2 luni, sper sa fie mai bine dupa perioada de recuperare sa pot alerga, juca fotbal, etc.

Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: