Viol in adolescenta.cu repercursiuni

13-11-2008
Manowar
Nu este medic/terapeut
Manowar
Citez:"Am 32 de ani, sunt impreuna de 9 ani cu sotul meu si casatoriti de 5 ani.In adolescenta, la varsta de 16 ani, am fost victima unui abuz sexual, mai exact un tip m-a violat obligandu-ma sa intretin raporturi sexuale orale repatete. Conjunctura de atunci a facut sa nu am cui sa spun asa ca, am trecut peste, sau cel putin asa am crezut.insa, lucrurile par sa nu fie asa, deoarece nu pot face sex oral cu sotul meu, lucru pe care mi-l doresc foarte tare atat eu cat si el.

Am facut sex oral cu el f rar dar doar pentru ca ii place lui.

As vrea sa stiu ce sfaturi imi dati si eventual care este specialistul la care sa apelez"

Este vorba de o persoana foarte apropiata mie care are aceasta problema.
11 comentarii
0
13-11-2008, ora 14:04
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
Incearca sa realizezi ca atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat, ii iubesti trupul, e unic si nu poate fi comparat cu nimeni.
din pacate, constientul tau-rationalul- a dictat subconstientului respingerea a ceea ce inseamna sex oral indiferent de persoana.constientizeaza in acele momente ca este vorba de sotul tau si ca ACELA e omul ce-l iubesti, ca e omul ce nu-ti face rau ci sunteti un intreg, ca fizicul e doar carcasa unui suflet, iar cand iubesti sufletul iubesti si trupul.
0
13-11-2008, ora 14:12
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
D-na Dr. a spus totul.asculta-i sfaturile.Oricat as vrea sa adaug ceva, nu mai am ce.
0
13-11-2008, ora 14:36
Manowar
Nu este medic/terapeut
Manowar
In primul rand va multumesc. Este foarte adevarat ce spuneti, dar se pare ca nu i-a fost de suficient acest aspect.

Revenind, pentru o mai buna intelegere persoana in cauza este sotia mea. Ma iubeste enorm, stiu asta si mi-a demonstrat-o in fiecare zi din cei 9 ani de cand ne cunoastem.

Si noi suntem din Ploiesti si poate sotia mea va lua legatura cumva cu Dvs. daca nu va deranjeaza.
0
13-11-2008, ora 15:04
Manowar
Nu este medic/terapeut
Manowar
@quantum: V-am lasat un mesaj privat cu datele mele de contact. Daca puteti sa o ajutati pe sotia mea v-am fi recunoscatori. Astept oricum un raspuns de la Dvs. iar daca este afirmativ va rog sa imi dati o modalitate prin care va putem contacta.

O zi buna.
0
13-11-2008, ora 15:50
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
Manowar, toata stima pentru sotie.faptul ca v-a spus problema ce a avut-o inseamna ca stie sa comunice in cuplu.iar asta nu poate fi decat bine pentru toata familia.v-am scrisi pe adresa de email
0
13-11-2008, ora 15:51
Manowar
Nu este medic/terapeut
Manowar
Acum am primit raspunsul Dv. O sa il forwardez sotiei si veti discuta cu ea de aici.
0
13-11-2008, ora 16:02
Manowar
Nu este medic/terapeut
Manowar
@quantum: Da, asa este. Problema mi-a spus-o la putin timp dupa ce relatia noastra a capatat consistenta si au intervenit sentimentele. Am ramas masca atunci pentru ca a putut sa imi spuna o asemenea tragedie mie pe care ma cunostea cred ca de un an. Totusi, asta m-a facut sa am incredere totala in ea, in sentimentele ei, in cuvantul ei si uitandu-ma in urma constat ca nu m-am inselat.

Din pacate nu si-a dat seama mai devreme de problema asta si de cat de mult a afectat-o. Probabil in sinea ei isi dorea atat de mult sa uite incat chiar a crezut(asta imi spunea mereu, in rarele dati cand am mai discutat despre asta) ca a depasit momentul acela. Se pare ca nu dar acum important este ca avem o viata inainte si ca intr-un fel sau altul o sa o rezolvam. Nu iau in calcul un esec indiferent de eforturile pe care le vom depune pentru ca amandoi ne dorim f mult asta.
0
22-01-2009, ora 19:45
violata
Nu este medic/terapeut
violata
si eu am fost violata si sunt medic
0
22-01-2009, ora 19:45
violata
Nu este medic/terapeut
violata
si eu am fost violata si sunt medic
0
23-01-2009, ora 08:59
Manowar
Nu este medic/terapeut
Manowar
Presupun ca iti e greu sa povestesti cum ai reusit sa treci peste si cum...sau daca ai reusit suficient astfel incat sa nu iti mai afecteze viata actuala.
0
25-12-2009, ora 05:37
SoniaIrazabal
Nu este medic/terapeut
SoniaIrazabal
Buna seara! Nu stiu daca mai intra cineva pe acest forum... dar poate am noroc! As fi vrut sa povestesc si eu o situatie asemanatoare unui viol...prin care din nefericire am trecut acum 2 ani si ceva... E greu sa nu ai cui sa te descarci... si e si mai greu si trist atunci cand te descarci iubitului tau si el... te "ajuta" cu reprosuri... Niciodata nu mi-a trecut prin minte sa scriu pe un forum...poate ca m-ar fi ajutat sa depasesc mai usor momentul... Acum sunt bine...cred. nici nu mai stiu... A fost ciudat...traumatizant...
Numai bine si Sarbatori Fericite!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •