Virusul HIV

10-08-2009
Ali_1980
Nu este medic/terapeut
Ali_1980
Buna.As avea si eu o intrebare.Se poate contacte virusul HIV daca sora mea a fost intepata cu un ac pe strada...nu stiu despre ce ac este vorba, deoarece copilul(este vorba despre un copil) fugise...Nu a fost o intepatura adanca...cat rezista virusul in contact cu aerul? se poate transmite printr-o simpla intepatura, chiar daca nu a fost intravenoasa? va rog frumos sa imi raspundeti.Suntem destul de stresate...Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
11-08-2009, ora 02:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
DA, daca acul respectiv nu a fost steril...daca a fost uzat si contaminat cu virusul HIV sunt sanse extrem de mari ca sora dvs. sa contracteze virusul. Sa-si faca testul HIV la o clinica pt a fi 100% sigura!


Toate cele bune;)
0
12-08-2009, ora 09:01
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Stai fara frica caci nu exista nici un astfel de virus. Exista o boala imunitara cu numele AIDS dar nu este nicidecum facuta de un virus feroce ci de cu totul altceva si un virus HIV nu a fost zarit pana acum la nici un microscop electronic. Nu exista poze de la nici un virus de fapt.
Testele HIV nu dovedesc un virus ci numai anumite proteine care se atribuie in mod gresit ca fiind rezultatul unui virus HIV. Aceste teste devin pozitive si dupa radiatii, hepatita, vaccine, toxine etc.
De ex. copiii din Romania care au facut AIDS s-au nascut toti dupa accidentul de la Cernobyl.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.