Virusul HPV la un tanar de 23 de ani

01-06-2016
JohnConnor
Nu este medic/terapeut
JohnConnor
Buna ziua, o sa va explic in urmatoarele randuri situatia exact asa cum este si va rog, daca se poate, sa discutam putin despre acest lucru pentru ca este foarte ingrijorator pentru mine si vreau ca si ceilalti ce se afla in aceeasi postura ca mine, sa isi primeasca informatiile ce le sunt necesare.

Am avut multiple contacte sexuale neprotejate, o mare prostie, a trebuit sa ma lovesc cu capul de pragul de sus ca sa inteleg importanta acestui lucru. La un moment dat, am observat ca in stanga penisului iar la baza acestuia, mi-au aparut micuti negi. La inceput, am crezut ca este o iritatie insa dupa cateva zile, a inceput sa ma ingrijoreze. Am cautat pe internet informatii, si din cate am inteles, din moment ce ai contactat acest virus, esti purtator pe viata si nu il mai poti scoate din organism.

Ceea ce ma intereseaza sa aflu, sunt urmatoarele:
- cum nu transmit mai departe acest virus oribil?
- transmit acest virus si copilului meu chiar si dupa tratament?
- trebuie sa ard toate hainele si toata lenjeria intima pentru a nu a mai intra in contact cu acest virus?
- cum pot fi sigur ca nu ma infectez din nou chiar din locuinta mea?
- exista oare posibilitatea ca sistemul meu imunitar sa elimine si sa distruga acest virus? (vreau sa tratez cauza nu efectul caci recidiva ulterioara nu imi este favorabila deloc)
- prin diagnosticul medicului dermatolog, ce fel de solutii imi pot fi oferita ca tratament?

Incurajez pe oricine ce intampina astel de probleme sa isi scrie mai jos ceea ce ar vrea sa afle ca sa putem avea un subiect larg si detaliat pe aceasta problema! Va multumesc si imi cer scuze daca nu am fost destul de explicit. O zi buna si insanatosire grabnica!


MESAJ PENTRU TOTI TINERII BARBATI! Am facut greseala sa aleg cantitatea inaintea calitatii, iar acum platesc cu pretul sanatatii mele! Intretineti relatii sexuale DOAR cu persoane cunoscute si nu orice fel de femeie dispusa sa le si aiba cu voi. In final, veti regreta! Verificati intotdeauna vizual ba chiar intrebati direct (pentru ca nu este nici o rusine) si nu va lasati purtati de val, CALITATE inaintea cantitatii!
24 comentarii
0
01-06-2016, ora 15:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dai sfaturi false !
Poti lua virusul HPV care provoaca negi genitali si de la o persoana care nu prezinta negi dar care a contactat virusul. Poate sa il contacteze si de la primul partener sexual si prin petting si ea nici sa nu stie ca e purtatoare de virus.

De obicei negii apar cativa ani la rand, de cateva ori pe an, trebuie arsi cu medicament de la Dermatolog, sistematic, de cate ori apar.

Problema e ca ramai purtator de virus si ca il vei da mai departe chiar cu prezervativ. Asa ca nu face la altele ce ti-au facut altele tie.

Ca sa verifici daca ai eliminat virusul incearca sa faci analiza Genotiparea HPV, 350 lei. Dar nu acopera toate tulpinile de virus.

Lenjeria intima se fierbe. Nu distrugi hainele. Nu lasi pe nimeni sa se atinga de prosoapele cu care te stergi tu.
0
01-06-2016, ora 16:41
JohnConnor
Nu este medic/terapeut
JohnConnor
Am inteles, deci in concluzie, nu mai pot face sex sub nici o forma si trebuie sa ma inchid in carantina pt ca orice as face, transmit virusul, nu? Sau cum?

Later edit: Ce fel de sfat fals am dat? Ca sexul sa fie facut cu persoane cunoscute (eu inteleg prin cunoscut, o persoana despre care cunosti diferite lucruri, printre care se poate numara si daca sau nu, prezinta vreo maladie sexual transmisibila). Ce am spus gresit cu asta?
0
01-06-2016, ora 20:45
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Iti gasesti o partenera purtatoare de HPV si puteti face cat sex doriti.Ideea e sa nu mai ai pretentii la virgine...
0
02-06-2016, ora 00:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ JohnConnor

Eu nu recomand carantine, eu recomand sex dupa casatorie.

Vizualizati filmul Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube.

In cazul dv. pretul momentan este una dintre tulpinile HPV care provoaca veruci.
Sunt mai multe tulpini care provoaca veruci. Si mai multe tipuri de veruci.
Daca doriti sa vizualizati, puteti sa va deschideti optiunile sa va trimit pe Privat link de pe site medical italian cu zeci de tipuri de veruci HPV.

Deci recomandarea domnului @ david90, pica. Deoarece puteti lua alte tipuri de veruci.

In general, cand o femeie se prezinta la ginecolog cu veruci, este trimisa sa faca testul de Genotiparea HPV, 350 lei prin care se depisteaza daca a fost infectata si cu tulpini HPV cancerigene. Pentru ca s-a observat ca frecvent asta se intampla.

Nu va recomand acest test sa va ingroziti, va recomand doar abstinenta.
Sa ardeti verucile de cate ori apar. Sa vina o perioada mai mare in care sa nu mai apara si apoi faceti Test.
Poate aveti sansa sa eliminati virusul.

Nu credeti site-urile care zic ca virusul nu se elimina niciodata.
Se elimina in cativa ani, in multe cazuri, mai ales daca detinatorul are sub 30 de ani.

Da, exact, in sensul ca respectiva habar nu are ca e infectata sau nu cu ceva si va da infectia.
Sunt boli asimptomatice si puteti sa luati boala cu toate ca femeia nu stie de existenta ei.
Orice femeie care va zice ca e sanatoasa sexual va minte.
Pentru ca nu si-a facut de ex testele de HPV care costa minim 350 lei si alte teste pentru alte infectii asimptomatice care costa milioane.
A nu avea simptome nu inseamna a nu avea nici o bts.

Daca dv cat aveti tulpina de virus face sex, chiar si cu prezervativ, dati virusul mai departe. Chiar daca verucile sunt arse.
Sunt alte infectii care pot dura ani si zeci de ani, si zeci si sute de milioane pe tratament.
Virusul dv nu e cancerigen.

Dar cand faceti testul trebuie vazut si daca nu ati contactat si vreo tulpina cancerigena.
Daca dati astfel de tulpina vreunei femei, o cam nenorociti.
0
02-06-2016, ora 00:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ JohnConnor

Imi scrieti pe Privat daca doriti link la site-ul italian cu tipuri de veruci.
Momentan forumul nu mai trimite alerte si eu nu vad mesajele.
0
02-06-2016, ora 11:57
david90
Nu este medic/terapeut
david90
El probabil este deja purtator al mai multor tulpini HPV, dar poate nu prezinta simptome asociate lor.Acum una in plus nu mai conteaza...Sunt vreo 40 in total, pare-mi-se...Important este sa isi mentina sistemul imunitar la capacitate maxima, printr-o alimentatie sanatoasa+sport+odihna suficienta si fara vicii gen alcool, tutun, droguri...
0
02-06-2016, ora 15:13
JohnConnor
Nu este medic/terapeut
JohnConnor
Imi gasesc o partenera cu HPV si fac sex.. util, foarte precis.

Ma intereseaza foarte tare sa stiu daca viitorii mei copii vor prelua virusul si daca da, in afara de adoptie, ce solutie am.

@clara_p
Va multumesc pt toate informatiile date, aparent, numai dvs mi ati oferit ceva util (ma asteptam la ceva mai multe raspunsuri din partea utilizatorilor forumului). Daca aveti completari, cu drag le stimez.

@david90
Spuneti cu alte cuvinte ca printr-un tratament si un stil de viata sanatos, am sanse de vindecare?
0
02-06-2016, ora 16:18
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Riscul este destul de mic ca virusul sa fie transmis de la mama la fat.
Iar la intrebarea legata de vindecare, raspunsul este da, depinde doar de sistemul imunitar, de cat de eficient lupta acesta cu virusul.
0
02-06-2016, ora 16:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu va puteti gasi o alta partenera cu HPV care provoaca veruci. Sunt zeci de tulpini de HPV care provoaca zeci de forme de veruci. O sa luati alta tulpina cu veruci de alta forma.

Priviti aici zeci de forme de veruci:

http://www.my-personaltrainer.it/ads/e.php?b=/benessere/verruche-genitali.html&u=http://www.dermnet.com/images/Genital-Warts

Copilul si indiferent cine sta in casa, ia virusul daca foloseste prosoapele cu care va stergeti dv. Chiar daca e adoptat. Virusul se ia prin frecare piele cu piele sau piele cu obiect de imbracaminte purtat de purtator de virus. Ceea ce nu se poate intampla. Ca nu va va purta copilul lenjeria dv intima.
0
02-06-2016, ora 17:51
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Clara, nu mai speria inutil omul ! Daca are un sistem imunitar puternic, poate lua toate tulpinile existente de HPV, ca nu va avea nici pe naiba...Aia din industria porno cum naiba mai fac sex, ca pun pariu ca toti sunt infectati cu HPV?! Pe multi dintre ei se si vad fie veruci, fie cicatrici ramase in urma cauterizarii verucilor.Si se cotaie in continuare ca orbii...
0
02-06-2016, ora 18:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu ce l-am speriat ?
I-am zis adevarul.
Nu exista numai un tip de veruci, ci zeci de tipuri de HPV care produc zeci de tipuri si forme de veruci.
I-am indicat si poze care sunt foarte clare.
0
02-06-2016, ora 18:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu cunosc fata care a luat de mic copil de pe cand avea 9 ani veruci pe maini, acum are si genitale de la tatal ei. Probabil au folosit aceleasi prosoape.

Ai aici articol site american despre verucile la copiii cu parinti.

http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/features/warts-on-children

Sa speram ca o sa elimini virusul pina faci copii.
0
02-06-2016, ora 19:41
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Mai bine nu ar mai face copii, ca si asa e planeta suprapopulata...Plus ca specia umana n-ar mai trebui perpetuata, ar trebui sa devina extincta, la cat de mult rau face planetei...Carpe diem!
0
02-06-2016, ora 19:58
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Si ne pandeste si un al treilea razboi mondial, daca se supara Putin...Dar poate ne ia Universul prin surprindere pana atunci si spune game over...
0
02-06-2016, ora 21:24
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@JohnConnor: Daca nu te-ai fi ras in zona pubiana, ca banuiesc ca o faci, ca majoritatea tinerilor, riscul de a te infecta cu HPV ar fi fost cu mult redus.Acest virus are nevoie de o leziune, chiar si microscopica, pt a patrunde in piele.De fapt, acesta este si rolul parului pubian, de a reduce riscul transmiterii agentilor patogeni care pot produce boli, in timpul contactului sexual.Bine, acum nu inseamna ca trebuie sa stam cu tufisul in chiloti, ci il putem tunde si nu rade, folosind o masina de tuns barba, care sa lezeze cat mai putin pielea.Eu nici barba n-o mai rad, ci o tund... :))
0
02-06-2016, ora 23:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu au interdictie persoanele cu HPV sa nu faca copii.
0
02-06-2016, ora 23:07
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Stiu, Clara, dar spuneam asa, in general...Decat sa fim niste parinti iresponsabili, mai bine ne vedem de ale noastre.
0
03-06-2016, ora 01:15
JohnConnor
Nu este medic/terapeut
JohnConnor
@david90
Ei bine, banuielile dvs. sunt eronate, folosesc, ca si dvs., o masina de tuns insa, te mai "ciupeste" uneori..

Va multumesc amandurora pentru raspunsurile date, in final, sper ca totul sa fie bine.
Nu planuiesc copii in viitorul apropiat, si nici in cel indepartat de altfel, insa vreau sa cred ca de aici in 10-15 ani, viitoarea mea sotie poate aduce pe lume un prunc sanatos 100%, si si ea, la randul ei, sa nu fi fost afectata in niciun fel de trecutul meu.

Un ultim lucru despre care as vrea sa am o idee. Despre abstinenta. Sunt dispus sa am rabdare oricat este nevoie pt a nu mai transmite acest virus, insa, as dori sa stiu, cu un tratament bun si un sistem imunitar puternic, este nevoie de mai mult de 3-5 ani pt vindecare? In orice caz, multumesc pt tot si.. sa fiti sanatosi!
0
03-06-2016, ora 09:13
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Nu se stie cu certitudine daca virusul va disparea in totalitate din organism, sau va fi doar adus la un nivel la care acesta nu va mai putea fi detectat, si nu va mai cauza simptome.Ce stim este ca in 90% din cazuri, in 2 ani sistemul imunitar reuseste sa "curete" infectia, iar virusul sa nu mai poata fi detectat.

p.s. Foloseste o masina de tuns de calitate si nu chinezarii, chiar daca cele de calitate sunt facute tot in China...Si neaparat foloseste si pieptenele reglabil, nu taia chiar la piele.
0
04-06-2016, ora 01:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Virusul HPV se ia prin simpla frecare piele cu piele. Nu e nevoie sa ai iritatii sa il iei. Il iei oricum.

Sotia daca va face vreodata HPV cu veruci sa nasca prin cezariana.

Ardeti frumos negii de cate ori apar. Imediat de cum apar, ca ei se inmultesc.

Peste 2 ani, daca nu au mai aparut de o perioada de cateva luni, te duci la spital de stat si platesti 350 lei Genotiparea HPV sa verifici cumva daca mai ai virusul.

La particular analiza ajunge si pe la 700 lei.

Nu ti-a prescris si Isoprinosine sa iti intaresti sistemul imunitar ?
0
04-06-2016, ora 07:18
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Virusul se ia prin frecarea viguroasa piele cu piele, o frecare care sa creeze acele leziuni microscopice prin care virusul sa patrunda.De aceea, parul pubian ofera o protectie in sensul asta.
0
05-06-2016, ora 17:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu totala.
0
09-06-2016, ora 16:30
boreaaaa
Nu este medic/terapeut
boreaaaa
salut am si eu o intrebare.In urma cu 5 zile am observat in urma unui contact sexual ca in partea de virf a penisului am mai multe unflaturi aproape microscopice ce imi provocau usturime si mincarime.dupa care sau transformat intr-o substanta alba de la care miroase urit si imi reapare aproape la 2 zile.Spunetimi va rog ce poate fi asta?Pot fi negi genitali sau altceva?E periculos?
0
15-03-2024, ora 14:02
Utilizator_227423
Nu este medic/terapeut
Utilizator_227423
Revin si eu aici dupa multi ani? Cum mai esti cu verucile? Ce ai mai facut?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce diferenţiază infecţiile HPV care dispar de cele care preced cancerul?
  • Vaccinul HPV a redus riscul de infectare cu 90% în ultimii 10 ani
  • Cum să ne protejăm mai mult copiii - vaccinarea antiHPV
  • Vaccinul antiHPV e recomandat și la băieți
  • Vaccinul HPV crește șansele de concepție la femeile ce au avut în trecut boli cu transmitere sexuală
  • Sexul a devenit mai sigur pentru toată lumea, datorită unui program de vaccinare
  • Australia ar putea deveni prima țară care a eradicat cancerul cervical
  •