vitamina k

20-04-2011
dana t
Nu este medic/terapeut
dana t
multumesc pentru raspuns si imi mai permit o intrebare:
daca sunt deja in perioada menstruatiei, exista vreo varianta de administrarea a vitaminei k, astfel incat sa se diminueze perioada mentruatiei si daca da, care este aceasta si in ce cantitate.
multumesc !
1 comentarii
0
20-04-2011, ora 23:58
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Nu mai lua nimic dupa ureche..Nu ai de ce sa opresti menstruatia. Nu e ca si cum ai opri apa de la robinet. Daca ai tu vreo treaba zilele astea si te incurca faptul ca ti-a venit menstruatia, nu te apuca sa iei ceva care s-o opreasca. E o chestie absolut normala, cu care te vei confrunta, daca te ajuta Dumnezeu, multi ani de-acum incolo. Bucura-te ca a venit..nici nu stii cum poate sa fie cand nu vine...sau..cand nu mai vine deloc.
Adaugă un comentariu / răspuns

13-03-2018, ora 12:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Optibac
Cu o concentrație de 2,3 miliarde de bacterii/capsulă OptiBac pentru flora vaginală este un adjuvant ideal în tratarea candidozelor sau a infecțiilor urinare, accelerând vindecarea acestora și prevenind totodată recidiva. Acest supliment de culturi vii este sigur și potrivit pentru femeile aflate la menopauză, precum și pentru femeile însărcinate sau mamele care alăptează. Detalii aici
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK